[ A6 C5] Montaż zmieniarki
[ A6 C5] Montaż zmieniarki
Cześć,
Kupiłem sobie zestaw taki jak na zdjęciach i zanim zacznę wybebeszać całe auto żeby pociągnać kabel od zmieniarki, chciałem się zapytać czy może takowy nie jest już gdzieś schowany? Radio mam Audi Concert, z tego co szukałem na forum to powinienem taki kabel już mieć. Może ktoś już borykał się z takim problemem i chciałby podpowiedzieć co z nim zrobił?
Kupiłem sobie zestaw taki jak na zdjęciach i zanim zacznę wybebeszać całe auto żeby pociągnać kabel od zmieniarki, chciałem się zapytać czy może takowy nie jest już gdzieś schowany? Radio mam Audi Concert, z tego co szukałem na forum to powinienem taki kabel już mieć. Może ktoś już borykał się z takim problemem i chciałby podpowiedzieć co z nim zrobił?
-
- Forum Audi A6 / A7
Dołączę się do tematu. Mam podobny problem, tzn mam zmieniarkę blaupunkt (10cd) ale kabel jest ten sam powinna pasować bez problemu ale pewien nie jestem. Wyciągnąłem radio podłączyłem ale zero reakcji. Zmieniarka na 100% sprawna bo mam ją ponad 2 lata i pod innym radiem działa bez zarzutów.
A co do pytania kolegi
A co do pytania kolegi
To moim zdaniem nie musiało być tam zmieniarki od samego początku. Mam takie same radio i moje według pierwszego właściciela wyjechało z fabryki bez zmieniarki.Radio mam Audi Concert, z tego co szukałem na forum to powinienem taki kabel już mieć. Może ktoś już borykał się z takim problemem i chciałby podpowiedzieć co z nim zrobił?
Jest:
A6 C5 1.9 TDI
A4 B5 1.8 B+LPG
A6 C5 1.9 TDI
A4 B5 1.8 B+LPG
- dio
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Zobacz w lewym schowku w bagażniku tam gdzie ma być zmieniarka czy nie masz kabla z okrągłą wtyczką pasującą do tej w zmieniarce. Jak nie ma to musisz go zamontować, żeby nie napisać pociągnąć . Nie ma dużo rozbierania, lewe osłony na progach, osłona tam gdzie otwieranie maski i pod kierownicą.endriuGA pisze:chciałem się zapytać czy może takowy nie jest już gdzieś schowany?
Sprawdź piny w kostce i czy się zgadzają z tymi w radiu.slajar0888 pisze:Wyciągnąłem radio podłączyłem ale zero reakcji. Zmieniarka na 100% sprawna bo mam ją ponad 2 lata i pod innym radiem działa bez zarzutów.
-
- Forum Audi A6 / A7
Na zdjęcie radia z tyłu trzeba będzie chwile poczekać, postaram się zrobić jutro, ale nie wiem jak wyrobie się czasowo, zwłaszcza, że nie mam tych łopatek do wyjmowania radia i ostatnio wciskałem tam wszystko co płaskie, żeby je wyciągnąć i trochę mi to zajęło :P. Może sam przód radia Ci wystarczy, jeśli jednak nie to niebawem postaram się dorzucić i tył.
Swoją drogą, z tego co mi się wydaje to ten przyciski po prawej stronie są przystosowane do kontroli zmieniarki?? Czy tak tylko mi się wydaje?
Swoją drogą, z tego co mi się wydaje to ten przyciski po prawej stronie są przystosowane do kontroli zmieniarki?? Czy tak tylko mi się wydaje?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
mam to samo co kolega z katowic i nie mam pojęcia o co chodzi... ta sama zmieniarka i radio kabel mam w bagolu ale zero reakcji po podłączeniu ...
Kategorycznie zabrania się umieszczania reklam i ogłoszeń w podpisie. Z wymogu takiego zwolnione są jedynie osoby upoważnione przez Administratorów klubu i społeczność Super Userów. (...)
https://a6klub.pl/regulamin-forum-au ... a-vt33.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
to u mnie 0 reakcji :P jak daje na mode na radyjku to wyłącza radyjko coś pisze i zaś włącza radyjko
Kategorycznie zabrania się umieszczania reklam i ogłoszeń w podpisie. Z wymogu takiego zwolnione są jedynie osoby upoważnione przez Administratorów klubu i społeczność Super Userów. (...)