[A6 C5 1.9tdi] by Bart3k H&R,Rs'y 18" Skóra
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
PawełS6,  staram się  wiosna już za psem więc lada dzieĂą do auta wrócą springi i 18"
 wiosna już za psem więc lada dzieĂą do auta wrócą springi i 18"  Myślałem o zmianie felg na ten sezon ale chyba jednak zostane przy rs'ach.Może dystans na tył
 Myślałem o zmianie felg na ten sezon ale chyba jednak zostane przy rs'ach.Może dystans na tył  

![Obrazek]()

wiosna już za psem więc lada dzieĂą do auta wrócą springi i 18"
 wiosna już za psem więc lada dzieĂą do auta wrócą springi i 18"  Myślałem o zmianie felg na ten sezon ale chyba jednak zostane przy rs'ach.Może dystans na tył
 Myślałem o zmianie felg na ten sezon ale chyba jednak zostane przy rs'ach.Może dystans na tył  

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
						- Michałł
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
bart3k,  A alu byś sprzedawał razem z oponami ?  

No nie mogę sie na nią napatrzeć :D i nie potrzebne listwy od allroada tak fajnie to wygląda i ten felunek kurcze oj chyba zamiast kina domowego pomaluje dokładki w kolor i zostawię te listwy jak u ciebie no bo to pięknie i ta felga :D aż sobie na tapetę ustawie Twoje auto

No nie mogę sie na nią napatrzeć :D i nie potrzebne listwy od allroada tak fajnie to wygląda i ten felunek kurcze oj chyba zamiast kina domowego pomaluje dokładki w kolor i zostawię te listwy jak u ciebie no bo to pięknie i ta felga :D aż sobie na tapetę ustawie Twoje auto

Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
						Klub A6
A6 Forum
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
to zależy bo naleciało mnie na 19"Michałł pisze:bart3k, A alu byś sprzedawał razem z oponami ?
 więc jeśli  bym sprzedawał to pewnie z oponami.Chyba żebym zmieniał na 18" to wolałbym zostawić opony bo są w b dobrym stanie,kwestia dogadania się
  więc jeśli  bym sprzedawał to pewnie z oponami.Chyba żebym zmieniał na 18" to wolałbym zostawić opony bo są w b dobrym stanie,kwestia dogadania się  Raczej na ten sezoz zostanie tak jak jest bo zmiana na 19" wiąże się także wymiana springów na zawiszenie gwintowane.Przy glebie którą mam obecnie -40 jest dla mnie idealnie na 18" brak szczeliny między oponą a nadwoziem i od gleby jak w sam raz, by niczym nie wadzić.Na 19" to już -60 by mi pasowało
 Raczej na ten sezoz zostanie tak jak jest bo zmiana na 19" wiąże się także wymiana springów na zawiszenie gwintowane.Przy glebie którą mam obecnie -40 jest dla mnie idealnie na 18" brak szczeliny między oponą a nadwoziem i od gleby jak w sam raz, by niczym nie wadzić.Na 19" to już -60 by mi pasowało 
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
						- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Audi zostaje ze mną na dłużej  dozbieram trochę więcej gotówki i wtedy dopiero zmienie na coś  konkretnego
 dozbieram trochę więcej gotówki i wtedy dopiero zmienie na coś  konkretnego  Myślałem już o koĂącówkach wydechu i wychaczyłem takie koĂącówki
 Myślałem już o koĂącówkach wydechu i wychaczyłem takie koĂącówki
![Obrazek]()
Teraz tylko trzeba ciąć zderzak

dozbieram trochę więcej gotówki i wtedy dopiero zmienie na coś  konkretnego
 dozbieram trochę więcej gotówki i wtedy dopiero zmienie na coś  konkretnego  Myślałem już o koĂącówkach wydechu i wychaczyłem takie koĂącówki

- 

kumangt
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Kontakt:
bart3k,  tak trzymaj ja se swoja rozchodze sie juz 4 rok i dalej inwestuje a co tam he

100 tyś km bezawaryjnie. Teraz niestety często nie odpala silnik 2.5TDI A6 C5.
						- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
W temacie cisza co nie znaczy,że nic się nie dzieje z moją furmanką. Ostatnimi czasy turbawce zdarzało się wpaść w tryb awaryjny więc zafundowałem jej czyszcznie,jestem bardzo zadowolony z tego zabiegu  przy okazji zrobiłem serwis rorządu bo już zbliżał się jego czas
 przy okazji zrobiłem serwis rorządu bo już zbliżał się jego czas  Mechanicznie mam na chwilę obecną wszystko ogarnięte więc teraz myśle powoli nad stołkami w skórze
 Mechanicznie mam na chwilę obecną wszystko ogarnięte więc teraz myśle powoli nad stołkami w skórze 

przy okazji zrobiłem serwis rorządu bo już zbliżał się jego czas
 przy okazji zrobiłem serwis rorządu bo już zbliżał się jego czas  Mechanicznie mam na chwilę obecną wszystko ogarnięte więc teraz myśle powoli nad stołkami w skórze
 Mechanicznie mam na chwilę obecną wszystko ogarnięte więc teraz myśle powoli nad stołkami w skórze 
						- 

raggaman
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Gdzie i po ile bo wypadało by u mnie "odświeżyć " tematbart3k pisze:Audi zostaje ze mną na dłużejdozbieram trochę więcej gotówki i wtedy dopiero zmienie na coś konkretnego
[url=http://img835.imageshack.us/img835/5541/pulsel.jpg]Obrazek[/URL]

- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
allegro.pl ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) w sumie to jakieś grosze zapłaciłem bo to używki są.
 w sumie to jakieś grosze zapłaciłem bo to używki są.
szybkie foto z sobotniego czyszczenia pod drzewkiem 

![Obrazek]()
![Obrazek]()

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) w sumie to jakieś grosze zapłaciłem bo to używki są.
 w sumie to jakieś grosze zapłaciłem bo to używki są.szybkie foto z sobotniego czyszczenia pod drzewkiem

- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Dzięki chłopaki za miłe słowa