[ AFB 2.5 150 KM] nie odpala
[ AFB 2.5 150 KM] nie odpala
koledzy mam pytanko od kilku dni nie odpala mi moje autko 25 tdi 150.a stalo sie tak paliwa ful w zbiorniku kat ustawiony 1,6 rano krece i nic dopiero za trzecim razem odpalil i w czasie jazdy wszystko ok po zgaszeniu znowu to samo,nadmienie ze na plaka odpala od strzala tylko po wylaczeniu stacyjki i ponownym uruchamianiu jest ciezko.po podlaczeniu kompa nie pokazuje zadnych bledow,mechanik zasugerowal mi ze moze to byc pompa,jakis tam zaworek.prosze o mozliwie szybka podpowiedz,z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi
zbych52
-
- Forum Audi A6 / A7
nie napisalem moze wszystkiego,bo troche jestem zaskoczony,do tej pory bylo ok, ale do rzeczy babelkow nie ma z wgladu na podzespoly wszystko ok bledow zadnych,po odpaleniu na plaka2 sek.krecenia samochod chodzi jak dawniej po zgaszeniu znowu plak,powiem jeszcze ze nie mam gdzie zrobic logow ,powiem ze ostatnio wymienialem olej w skrzyni z uwagi na to ze kom pokazywal mi zle ust,kata wtrysku/ chociaz byl juz do wymiany/ mechanik powiedzial mi ze wszystko jest dobrze tylko ustawic kat,i tak tez zrobilem ustawilem z 0 na 1.6 jeden dwa dni chodzil dobrze a pozniej jak wyzej, przepraszam ze troche sie mule co drugi dzien zagladam na forum ale jestem zarobiony i chyba sobota niedziela wchodzi w gre z robota samochodu,obecnie jezdze zony zafira itroche jej sie nie widzi bo jezdze za ostro,dzieki za jakies podpowiedzi jeszcze
zbych52