Cześć,
Mam nadzieję, że umieściłem posta w odpowiedniej kategorii.
Mam C5, 2.4 i kurcze coś za cicho pracuje mi ten silnik, chciałbym delikatnie dodać pomruku do mojego auta. Nie chciałbym zrobić wieś-tunningu żeby cała Gdynia mnie słyszała, ale po prostu sprawić żeby nie było wątpliwości, że jedzie Vka. Może ktoś podpowie jak uzyskać taki efekt? Wybebeszyć katalizator? Może ktoś widział gdzieś dedykowane koĂącówki wydechu dla A6 o takim brzmieniu?
[ A6 C5] tłumik
-
- Forum Audi A6 / A7
ÂŚwietnie to brzmi. Jeśli chodzi o docinanie zderzaka, to nie zależy mi wcale na chromowanych koĂącówkach. Tak czytam wasze wypowiedzi i co raz mniej chce dodawać ten pomruk ;Pgembas pisze:Co do mojego remusa to brzmienie jest mniej wiecej takie,oczywiscie filmik nie moj,ale dokladnie taki sam wydech mialem,poszukaj w moim postach:endriuGA pisze:Wiadomo, ze to nie jest golf obklejony spojlerami, dlatego tak jak napisałem - nie chce budzić sąsiadów podczas podjezdzania na dzielnice, tylko dodać trochę pomruku.
masz auto przedliftowe wiec musisz sie liczyc z docinaniem zderzaka zeby wypuscic wydech na zewnatrz,pozdrawiam.....