Tylko co ;-P ?
Maksymalnie zadbana ... środek jak z fabryki .. zastanawiałem się czy nie kombinowany ale niemieckie ASSO potwierdziło wszystko ....
Brakuje paru chromowanych listków w atrapie ... gdzieś to można dostać ?
Dla zawodo-cocensored pisze:dla zawodowców jestes zdyskwalifikowany na wstępie
Webasto.censored pisze:Masz racje :mrgreen:
Ale pójde na całość :mrgreen: Relingi masz czarne - dla zawodowców jestes zdyskwalifikowany na wstępie :mrgreen: :mrgreen:
Zmień - warto - cena około 600 zł + robocizna.
Poz
PS Co ta za biała rura pod maską z prawej przy silniku ?
webasto.censored pisze:no kolego co to chowasz pod tą maską :?: biała rura :idea:
Drewienko ładnie się zgrywa z tymi skórkami .. na foto to nie pasuje wcale ... ta skóra ma inny kolor! Dlatego mało brakowało a bym nie kupił tego auta po obczajeniu fotek ... na miejscu po obejrzeniu nie było siły. Chciałem ją mieć pasuje pięknie. Fotki z dywanikami jeszcze od poprzedniego właściciela ... ale dalej mam gumy tyle że pod kolor podłogi i oryginały. Z takimi jeździłem w mercu 124 i zawsze podłogowa tapicerka była jak nowa .. a na tym mi zależy żeby nie wcierać piasku który spadnie ze szmacianego dywanika .. no ale o gustach się dyskutuje. U mnie ma trzymać błoto i syf czyli lepiej działać jak wyglądać ;-P.magic1977 pisze:Piękna,fajna kolorystyka w środku,prócz tego ala drewna (nie trawie tego)
Chromowane relingi dadzą dużo fajniejszy efekt,szczególnie przy pierwszym wrażeniu.Ogólnie pierwsza liga,gratuluje.