Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 C5] Elektryczne sterowanie fotela

Wnętrze
ODPOWIEDZ
przemek-rybnik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[a6 C5] Elektryczne sterowanie fotela

Post autor: przemek-rybnik » 04 gru 2008, 21:56

kupilem niedawno audiczke i niedawno zauwazylem iz przy fotelu kierowcy , ktory jest sterowany w całosci elektrycznie nie umie przesunąć fotela w przód ani w tył poniewaz niema zadnego przycisku o w miejscu gdzie normalnie jest wajcha go manualnego ustawiania jest jakis silniczek do ktorego przychodza kabelki z samego fotela, napewno wiecie jak to ma wygladac i chetnie sie dowiem
z góry dzieki

przemek-rybnik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: przemek-rybnik » 05 gru 2008, 00:06

właśnie że wszystkie posiomy sterowania działają np góra- dół itd w sumie w trzech płaszczyznacz działa ale niewiem jak dosunąć lub odsunąć fotel

przemek-rybnik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: przemek-rybnik » 05 gru 2008, 16:10

szufladke mam tylko u pasazera a u mnie jest z jednej strony zabudowane a z drugiej jakies wycięcie i do tej szyny co normalnie zamontowana jest wajcha to jest przymocowany jakiś silniczek , znajomy mi powiedział ze to może byc od pamięci ustawienia fotela a te fotele są z innego auta

przemek-rybnik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: przemek-rybnik » 06 gru 2008, 22:24

Wiesz kolego , ze juz wiem co jest grane , wyczytalem w instrukcji jak ma to działać , mianowicie ze ten przełącznik do regulacji fotela w góre i w dół przesówa się w prawo i w lewo (stojąc obok auta przodem do siedzenia) jednak mi to nie działało wczesniej i poprostu myslalem ze w inny sposób sie to steruje ale jak juz wiedziałem jak to ma działać to posprawczałem wtyki i okazało się ze jeden był niedociścięty , a teraz jest ok. Na szczęście obyło się bez elektryka :-) Dzięki i pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja