[ AFN 1.9 110 KM] Czasem odpala za drugim razem ale...
[ AFN 1.9 110 KM] Czasem odpala za drugim razem ale...
Witam zdarzyła mi się dzisiaj dziwna rzecz zrobiłem z 90 km zgasiłem silnik po około 20 minutach odpalam i tu niespodzianka odpalił ale się kołatał na 200 obrotach/min wiec zgasiłem i zapaliłem jeszcze raz i już było ok zrobiłem znowu 50 km do sklepu 5 minut odpalił ok przejechałem 10 km już miałem iść do domu ale myślę sprawdzę jeszcze raz i to samo kołata się obrotomierz pokazuje około 300obrotow /min znowu zgasiłem zapaliłem po raz drugi i już było ok. Wie ktoś co to może być. Dodam że jeździ normalnie żadnego spadku mocy.
Nie masz problemu?? znajdź kobietę kup samochód i przygarnij psa.
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Witam, rozumiem że problem dotyczy odpalania silnika na gorącym.
Proponuje sprawdzić dawkę oraz kąt wtrysku wykonujemy log 000 BS i 001, 005 STAT
To dość częsty problem występujący w AFNie.
Proponuje sprawdzić dawkę oraz kąt wtrysku wykonujemy log 000 BS i 001, 005 STAT
To dość częsty problem występujący w AFNie.
CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Co i jak masz wyjaśnione np tutaj Diagnostyka lub tutaj Diagnostyka i tu Diagnostyka i można to zrobić w własnym zakresie zaopatrując się w niezbędny sprzęt, który zwraca się już po pierwszej wizycie w serwisie.banancz99 pisze:Ok pojadę po niedzieli na diagnostykę i zobaczymy co pokaże
+ tempomat
+ tempomat
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Wystarczy, że zaprezentujesz nam wykonane przez siebie logi na forum, jak pogubisz się i nie będziesz wiedział co i jak to pisz na priv.banancz99 pisze:Dzisiaj zamowlem kabel ale nie wiem czy tak obrazu będę wiedział co i jak
+ tempomat
+ tempomat