[A6 C5] 1.8T 180KM AJL sedan - Film HD
Ja u siebie jak zakładałem to mi nie świeciło podświetlenie wszystkich klawiszy. Podświetlał się tylko wyświetlacz. No i radio grało tylko przez godzinę później się wyłączało. Nie wyłączało się również po wyjęciu kluczyka. Miałem identycznego kaseciaka jak Doc i zmieniłem na to samo radio co teraz sobie zamontował. Ustawienia radia mi się jednak nie kasowały. Miałem BOSE i zmieniarkę w bagażniku, wszystko działało. Mógłbyś napisać jak rozwiązałeś te problemy? Miałeś w ogóle takie problemy?
Wieśniak to nie człowiek, Wieśniak to styl życia 
Byle do przodu

Byle do przodu

- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
mateuszsta20 pisze:Duzo zabawy ze zmiana na druga generacje concerta?
5 minutdaniel.tymek pisze:No właśnie jak wyglądała wymiana tego radia?

To nie jest kombinowanie hehedaniel.tymek pisze:Bo chyba trzeba cos kombinować...?

Zgadza się. Radio z kasetą wygląda troszkę jak PRL hehemateuszsta20 pisze:Duzo lepiej wyglada

VeRay, przed 2001 rokiem trzeba koniecznie kupić can-bus'a do nowych, oryginalnych radii Audi/VW.VeRay pisze: Ja u siebie jak zakładałem to mi nie świeciło podświetlenie wszystkich klawiszy. Podświetlał się tylko wyświetlacz. No i radio grało tylko przez godzinę później się wyłączało. (...) Mógłbyś napisać jak rozwiązałeś te problemy? Miałeś w ogóle takie problem
ps:
Koszty:
Concert II ok 550 zł.
Can-Bus, ok 180 zł.
Robota:
10 min.

2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator
- Kontakt:
Niestety, nie. Tylko CD, CD-R, CD-RW. (ale lepszy dźwięk)VeRay pisze:A jeszcze takie jedno pytanie, czy Concert II odtwarza MP3 płyty?

Możesz jeszcze kupić emulator (oczywiście działa do concert, concert II i również mam

2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator
- Kontakt:
Oto nowy film "Doc'a" 
Spójrzcie... włączcie dźwięk i ustawcie jakość (HD) 720b lub 1080b z filmem w youtube.
<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/DC9Twf5Yxds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ps.
Dzięki Grzegorzu za nagranie.

Spójrzcie... włączcie dźwięk i ustawcie jakość (HD) 720b lub 1080b z filmem w youtube.
<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/DC9Twf5Yxds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ps.
Dzięki Grzegorzu za nagranie.
- Doc
- Administrator
- Kontakt:
Tak było
Sprzedałem moją kierownicę (bez airbag'a) i kupiłem coś takiego: http://allegro.pl/audi-a6-c5-kierownica ... 79544.html 
Oczywiście 2, 3 m-c temu.

Oczywiście 2, 3 m-c temu.