Witam,
Jestem posiadaczem Audi A6 C5 1998 2.5TDI w tipie.
Mam problem z fisem. Z tego co udało mi się doczytać nie jestem jedyny.
Wyświetlacz zanika przez co staje się nieczytelny.
Znalazłem pewne wyjście z tego tematu lecz będe potrzebował pomocy. Zamiast zając się jego regeneracją (naprawą) pomyślałem o wymianie całego modułu na nowszy po lifcie (powyżej 2001) zegary plus fis.
Moje pytanie dotyczy tylko tego czy jest fizyczna możliwość podmiany zegarów na nowsze? Wszystko będzie pasować? Nie wynikną z tego jakiekolwiek problemy?
Przepraszam z góry za pytanie, lecz nie mam bladego pojęcia jak wyglada kompatybilność obu wersji.
[A6 C5 2.5TDi 98] Wymiana na nowsze zegary (po lifcie)?
Fizycznie to bedzie wszystko pasować, gorzej będzie ze znalezieniem odpowiednigo licznika do twojego modelu oraz z adaptacja aby wszystkie opcje działały. Zresztą i tak niema pewności, że w tym nowym zaraz linnie nie polecą.
Lepiej napraw swój i nie bedziesz miał problemu. Tu masz klienta co dobrze i nie drogo ogarnia temat www.aceef.pl
Lepiej napraw swój i nie bedziesz miał problemu. Tu masz klienta co dobrze i nie drogo ogarnia temat www.aceef.pl
Jest mozliwosc wlozenia poliftowego licznika ale sa schody. Twoje auto pracuje bez cana a nowy licznik juz na canie. Odpowiednie programowanie pozwoli na obejscie tego ale bedzie cie to wiecej kosztowac. Bo do tego dochodzi kodowanie immo, przebieg no i sama zamiana kostek i pinow.
Szczerze jk masz $$$$ duzo do wydania to mozna zrobic. Natomiast w innym wypadku lepiej wydac na naprawe fisa i miec problem z glowy.
Szczerze jk masz $$$$ duzo do wydania to mozna zrobic. Natomiast w innym wypadku lepiej wydac na naprawe fisa i miec problem z glowy.
BYLO:
Audi 80
Audi A4
Audi A6
Audi A3
Audi A8
JEST:
Audi S3
Audi A6
Audi 80
Audi A4
Audi A6