Witam. Miesiąc temu stałem się posiadaczem Audi

Niestety 5 dni po zakupie z mojego własnego przeoczenia autko poszło na 3 tygodnie do warsztatu :D Otóż uszkodziło się łożysko na wiskozie (wentylatorze) spadł pasek który wkręcił się w rozrząd a co za tym poszło zmieliło zębatki na wałkach lewej głowicy

całe szczęście że tylko lewej :D Do wymiany mnóstwo rzeczy i mimo że tylko jedna głowica to bardzo kosztowna naprawa. Wymienione łożysko na wiskozie wraz z wentylatorem, wszystkie zawory, hydraulika, wałki i pewnie jeszcze mnóstwo rzeczy

taniej mogłem kupić nowy silnik ale nigdy nie wiadomo co sie kupi więc postanowiłem zrobić ten i mieć wszystko na tip top :P
Audi jest w 2.5 litrowym TDI o mocy 180 km z napędem na wszystkie koła w kolorze czarnym
Z wyposażenia to brakuje skór, tempomatu, elektrycznych siedzeĂą, prócz tego chyba ma fulu łącznie z navi

Auto nie zajechane, mechanik powiedział że silnik jest w bardzo dobrej kondycji i to bym tez powód roboty silnika obecnego

W planach mam felgi od TT RSy 19 cali i gwintowane zawieszenie i ciemne szyby

Tylko jestem Marynarzem więc raczej nie zdąze przed wyjazdem podziałać a po drugie trzeba na modyfikacje zarobić

Chciałbym tez coś podziałać z przodem auta, tzn grillem od RSki

ale pomyślimy jak wrócę
Kilka fotek auta

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.