Witam szanownych kolegów. Od niedawna jestem posiadaczem A6 C5. Samochód nie posiadał zaślepki spryskiwacza ksenonu. Okazuje się że po założeniu zaślepki jest ona ok 5mm ponad zderzakiem. Porównywałem prawą oraz lewą stronę i wygląda na to że spryskiwacz nie chowa się wystarczająco. Wymontowałem i zrobiłem zdjęcie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/599 ... 784cd.html
Zastanawia mnie czy nie powinien dochodzić dalej w miejscu zaznaczonym na czerwono. Dodam że nie wiem czy spryskiwacze działają bo okazuję się żę pompką jest w dwóch kawałkach jakby ktoś do niej granat włozył.
Ma ktoś jakiś pomysł?
[ A6 C5 Avant] Spryskiwacz ksenonu
MI się zdaje, że na śrubach u siebie miałem podkładki które teoretycznie oddaliły by spryskiwacz od krawędzi górnej zderzaka, i wtedy byś miał 5mm niżej 
No ale w sumie i tak musisz zrobić najpierw pompke, może po tym jak się pompka rozleciała, to wpadł jakiś paproch do sprysku i go przyblokował tak troche wysuniętego.
Taka pompka nie jest droga kup i wtedy sprawdzaj dalej.

No ale w sumie i tak musisz zrobić najpierw pompke, może po tym jak się pompka rozleciała, to wpadł jakiś paproch do sprysku i go przyblokował tak troche wysuniętego.
Taka pompka nie jest droga kup i wtedy sprawdzaj dalej.