[A6 C6] ustawienie zegarka
godzina radio
czy jest możliwe żeby uszkodziła się antena i nie było żadnego błędu w sterowniku
??
U mnie jest opcja ustawienia godziny radiowo i jest antena pod zderzakiem ale nie aktualizuje się godzina - ktoś przerabiał podobny problem???

U mnie jest opcja ustawienia godziny radiowo i jest antena pod zderzakiem ale nie aktualizuje się godzina - ktoś przerabiał podobny problem???
miała palic 10l w miescie
!!!!!

Hej, odgrzebałem temat ponieważ przydarzył mi się podobny przypadek. Podczas aktualizacji firmware MMI, po którejś wersji (nie wiem której, bo aktualizowałem po kolei od fabrycznej do 0257) zniknęły z menu Time 2 ustawienia: czas i data. I tu po poszukiwaniach znalazłem post:
Potwierdzam zatem, że rozwiązanie Ropca było prawidłowe.
Pozdrawiam
Jarek
a dalej przeczytałemropec pisze:w moim MMI 3G, nie mam w ogóle możliwości ustawienia godziny. Po wejściu w TIME mogę tylko ustawić format daty i tryb 24 lub 12h
i to minie naprowadziło. Udałem sie do auta, zielone menu i szykam.., znalazłem w - main/car/carprotocollswitch opcję "Clock:", odznaczyłem ją i wszystko wróciło do normy.ropec pisze:już zrobiłem, w ukrytym menu, w jednej z opcji zaznaczyłem "clock" i to spowodowało, że nie było możliwości zmiany godziny i daty
Potwierdzam zatem, że rozwiązanie Ropca było prawidłowe.
Pozdrawiam
Jarek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
witam.
Panowie dołączam sie do tematu, mam problem podobny z zegarkiem i datą w mojej c6.
Mianowicie, wymienialem koncowki tlumikow i odpialem aku, po ponownym jego podłaczeniu zegarek jak i data byla zupelnie inna i o kilka godz do tylu albo do przodu, nie pamietam. w kazdym badz razie jest zla, mam pl menu wiec wchodzie w czas i chce zmienic a tam na szaro czas i data i nie wiem jak to zmienic? ktos wspominal ze jakas antena pod zderzakiem sie znajduje, czy to mozliwe ze moglem uszkodzic ją przy wymianie koncowek tlumikow ? czy moze jest jakis sposob aby zmienic date i czas? ktos cos? poradzcie cos...
Panowie dołączam sie do tematu, mam problem podobny z zegarkiem i datą w mojej c6.
Mianowicie, wymienialem koncowki tlumikow i odpialem aku, po ponownym jego podłaczeniu zegarek jak i data byla zupelnie inna i o kilka godz do tylu albo do przodu, nie pamietam. w kazdym badz razie jest zla, mam pl menu wiec wchodzie w czas i chce zmienic a tam na szaro czas i data i nie wiem jak to zmienic? ktos wspominal ze jakas antena pod zderzakiem sie znajduje, czy to mozliwe ze moglem uszkodzic ją przy wymianie koncowek tlumikow ? czy moze jest jakis sposob aby zmienic date i czas? ktos cos? poradzcie cos...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: