[A6 C4]SONY MEX-BT2600 - koledzy poradźcie
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4]SONY MEX-BT2600 - koledzy poradźcie
Hejka. Będą;c w klubie trzeba z niego korzystać. Pomóżcie mi w ocenie radyjka. Mam zamiar zakupić takież oto radyjko SONY MEX-BT2600. Koszt około 550zł. Głównie chodzi mi o to że posiada bluetooth będzie mi to przydatne w częstych podróżach. Wcześniej byłem zainteresowany modelem BT2500 ale on nie miał wyjścia na wzmacniacz itp a to posiada takie wyjścia. Aktualnie posiadam kaseciaka KENWOOD KRC-178R. W późniejszych planach przeróbka głośników. Pozdrawiam i za opinie z góry dziękuje.
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
kolego ja osobiscie wolałbym alpine,no ale tobie zalezy na bluetooth wiec...
tu masz testy to poszukaj sobie :arrow: http://www.audiophile.pl/
tu masz testy to poszukaj sobie :arrow: http://www.audiophile.pl/
Ja mam Sony CDX GT616U
i przyznam,że kupiłem to radio na chwilę,a siedzi już u mnie pół roku.Podświetlenie idealnie dopasowane oprócz wyświetlacza.Jak dla mnie gra ok.Jeżeli chodzi o dżwięk to moim zdaniem ważniejszą; role spełniają; porzą;dne głośniki i dobry piec.A co do marki to rzecz gustu.Moja dziewczyna kupiła 2 mieszki temu w mm Alpine za 1400 zł. i to radio niema nawet regulacji średnich tonów,sorry...choć nie powiem gra ładnie
i przyznam,że kupiłem to radio na chwilę,a siedzi już u mnie pół roku.Podświetlenie idealnie dopasowane oprócz wyświetlacza.Jak dla mnie gra ok.Jeżeli chodzi o dżwięk to moim zdaniem ważniejszą; role spełniają; porzą;dne głośniki i dobry piec.A co do marki to rzecz gustu.Moja dziewczyna kupiła 2 mieszki temu w mm Alpine za 1400 zł. i to radio niema nawet regulacji średnich tonów,sorry...choć nie powiem gra ładnie

A6 C5 2.7T APB quattro 254KM