Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5] Lusterko fotochromatyczne

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
eminente
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C5] Lusterko fotochromatyczne

Post autor: eminente » 05 kwie 2012, 15:37

Witam

Szukałem po forum ale znalazlem tylko pytanie przez kogos zadane dotyczace mojego problemu ale niestety nikt na ten post nie odpisal <uoee>
Wiec zadaje je tu jako nowy temat moje lusterko fotochromatyczne wewnetrzne dzialac dziala i dzialalo od poczatku jak kupilem auto z tym ze od jakiegos pol roku zauwazylem ze sciemnione lusterko zaczyna miec jasna obramowke zaczynajaca sie od zewnetrznej czesci lusterka i a teraz to tylko mam jajowata sciemniona plamke na srodku lusterka. czyli elektronicznie lub elektrycznie dziala ale potocznie mowiac "rozlane jest'. Czy jest jakis sposób naprawienia tej usterki czy moze jest cos zabrudzone i trzeba wyczyscic ale tego nie robilem bo nie wiem czego mozna sie tam dotknac? bardzo prosze podpowiedzcie mi cos z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam klubowiczow :) :) :)

[ Dodano: 2012-04-20, 15:44 ]
[quote="eminente"]Witam

Szukałem po forum ale znalazlem tylko pytanie przez kogos zadane dotyczace mojego problemu ale niestety nikt na ten post nie odpisal <uoee>
Wiec zadaje je tu jako nowy temat moje lusterko fotochromatyczne wewnetrzne dzialac dziala i dzialalo od poczatku jak kupilem auto z tym ze od jakiegos pol roku zauwazylem ze sciemnione lusterko zaczyna miec jasna obramowke zaczynajaca sie od zewnetrznej czesci lusterka i a teraz to tylko mam jajowata sciemniona plamke na srodku lusterka. czyli elektronicznie lub elektrycznie dziala ale potocznie mowiac "rozlane jest'. Czy jest jakis sposób naprawienia tej usterki czy moze jest cos zabrudzone i trzeba wyczyscic ale tego nie robilem bo nie wiem czego mozna sie tam dotknac? bardzo prosze podpowiedzcie mi cos z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam klubowiczow :) :) :)

Witam czy ktos pomoze???????
Only Audi..........

borussia_CK

Post autor: borussia_CK » 20 cze 2012, 08:05

Hejka, no i jak rozwiazales problem? Kupiles w ASO czy ori z wtórnego rynku lub zamiennik? Mnie to nieszczescie spotkalo wczoraj.

malard
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: malard » 03 lip 2012, 13:59

Witam
U mnie jak pojawiła się jasna oblamówka to znaczyło, że doszło do rozszczelnienia i płyn wyparował a lusterko przestało działać. Ja nie bawiłem się w żadną próbę naprawy ( nawet nie wiem czy można kupic ten płyn), udało mi się dorwać sprawne za 150zł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja