[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Witam Panowie,
Jestem z Białegostoku i z góry przepraszam, że się tutaj wypowiadam
Mam pytanie, czy może ktoś z Was ma chęci i możliwość sprawdzenia samochodu z Krakowa? Bo ja mam prawie 500km. Oczywiście odpłatnie. http://allegro.pl/bardzo-zadbane-audi-a ... 99608.html pozdrawiam
Jestem z Białegostoku i z góry przepraszam, że się tutaj wypowiadam

madmajster, To pech
A zobacz to http://otomoto.pl/audi-a6-s-line-2-4-v6 ... 61329.html fajna
Znajomy też się zajmuje detalingiem zobaczcie efekt , tak jak u rubia

Znajomy też się zajmuje detalingiem zobaczcie efekt , tak jak u rubia

Ja też pokochałem a8feeble3 pisze:Ja dziś testowałem A8 4.2 z 2002r i pokochałem to auto... ach...

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
Heja! Ktos sie zdeklarowal obejrzec ta A6 dla klubowicza themisza
Merce srednio polecam z tego co mam doczynienia w warsztacie to powiem ze sztuki po roku 2000 - 2002 sa naprawde ubogie w porzadne wykonanie... MERC to juz nie TEN MERC co kiedys...Tez mowie ze jest to dziadkowoz - a raczej tatowoz... Dziewczyny raczej na to nie pojda madmajster :P :P Chyba ze na bogatego tate (heheheeh)... Bedzie Ci ciezko kupic ale liczymy ze bedzie to A6... Kolejna sprawa genvi nie wyjdzie Ci nic na badaniu ja mam problem z lewa strona tez od ubieglego roku i nic na nich nie wyszlo!! Bylem juz dwa razy na sprawdzeniu i LIPA... Trzeba dobrego mechera dorwac i niech koles grzebie - tylko to jest problem do dobry gosc nie ma czasu
Ehhhhh Pozdro

Merce srednio polecam z tego co mam doczynienia w warsztacie to powiem ze sztuki po roku 2000 - 2002 sa naprawde ubogie w porzadne wykonanie... MERC to juz nie TEN MERC co kiedys...Tez mowie ze jest to dziadkowoz - a raczej tatowoz... Dziewczyny raczej na to nie pojda madmajster :P :P Chyba ze na bogatego tate (heheheeh)... Bedzie Ci ciezko kupic ale liczymy ze bedzie to A6... Kolejna sprawa genvi nie wyjdzie Ci nic na badaniu ja mam problem z lewa strona tez od ubieglego roku i nic na nich nie wyszlo!! Bylem juz dwa razy na sprawdzeniu i LIPA... Trzeba dobrego mechera dorwac i niech koles grzebie - tylko to jest problem do dobry gosc nie ma czasu

dalsim1, Niestety nikt
dzwoniłem do niego pogadaliśmy sobie szczerze, są porobione zaprawki na nadkolach, drzwi były malowane, konsola zmieniania (podobno w starej coś nie działało), daszek przeciwsłoneczny (mechanizm uszkodzony), wszystkie szyby ten sam rocznik, po numerze VIN wygląda, że wszystko jest w porządku serwisowany w ASO do 2008 roku, bez żadnych poważnych napraw. Wtedy miał 160tyś przebiegu. Opony z koĂąca 2007 roku - dużo bieżnika. Samochód sprowadzony z północy Włoch na handel - a jest na polskich blachach. Gościu pracuje w komisie sprzedającym ciężarówki. Jak myślicie warto jechać go oglądać? Chyba, że ktoś z Was może zaoferować swoją pomoc. Jak będzie ktoś chętny proszę zostawić numer kontaktowy na PW to dogadamy szczegóły

dzwoniłem do niego pogadaliśmy sobie szczerze, są porobione zaprawki na nadkolach, drzwi były malowane, konsola zmieniania (podobno w starej coś nie działało), daszek przeciwsłoneczny (mechanizm uszkodzony), wszystkie szyby ten sam rocznik, po numerze VIN wygląda, że wszystko jest w porządku serwisowany w ASO do 2008 roku, bez żadnych poważnych napraw. Wtedy miał 160tyś przebiegu. Opony z koĂąca 2007 roku - dużo bieżnika. Samochód sprowadzony z północy Włoch na handel - a jest na polskich blachach. Gościu pracuje w komisie sprzedającym ciężarówki. Jak myślicie warto jechać go oglądać? Chyba, że ktoś z Was może zaoferować swoją pomoc. Jak będzie ktoś chętny proszę zostawić numer kontaktowy na PW to dogadamy szczegóły