xenony raz działają raz nie
xenony raz działają raz nie
Po wymianie żarników światła zwariowały.
Rano po odpalaniu auta muszę 5x przekręcić przełącznik świateł aby xenony zaskoczyły,
raz odpali lewy a raz prawy bądź oba. Wymieniłem ponownie żarniki na nowe i nic to nie pomogło (żarniki chiĂąszczyzna).
Co mogę sprawdzić.
Rano po odpalaniu auta muszę 5x przekręcić przełącznik świateł aby xenony zaskoczyły,
raz odpali lewy a raz prawy bądź oba. Wymieniłem ponownie żarniki na nowe i nic to nie pomogło (żarniki chiĂąszczyzna).
Co mogę sprawdzić.
Rafał
Audi A6 C5 1.9 TDI + wirus
Kolego mam tak samo jak ty. Identycznie wymieniałem już kilka razy żarniki na takie: http://allegro.pl/oryginalne-zarowki-d2 ... 61544.html i problem powraca - jak nie jedna to druga nie zapala się
Dziś padało z rana i po dwóch tygodniach normalnej pracy nie zapaliła się jedna sztuka.
Czy te żarniki są naprawdę do d***** ?
Brać po 250zł / szt ?

Czy te żarniki są naprawdę do d***** ?
Brać po 250zł / szt ?
- arkadiuso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Oryginalne żarniki kosztuję koło 250zł za komplet ja też się połasiłem kupiłem chyba za 120zł i też mam ten problem ale tylko jak zimno koło zera albo poniżej.. kupiłem na wiosnę tamtego roku i problemu nie było wyszło zimą.. ale już po więc problem zniknie..
[ Dodano: 2012-04-02, 18:30 ]
z Aukcji powyżej już widać, ze lipa cyt. "Kupiłem "oryginalny" żarnik xenon Philips: - został przysłany w samej folii bąbelkowej, bez kartonika, który był na zdjęciu w aukcji. - nadruk na żarniku był lekko rozmazany i blady w porównaniu do oryginalnego, który posiadam. Zwrot, nie polecam."
Najlepiej napisać do sprzedającego, że w razie problemu przesyłasz towar do producenta z jego danymi.. jak będzie kręcił to towar trefny..
[ Dodano: 2012-04-02, 18:30 ]
z Aukcji powyżej już widać, ze lipa cyt. "Kupiłem "oryginalny" żarnik xenon Philips: - został przysłany w samej folii bąbelkowej, bez kartonika, który był na zdjęciu w aukcji. - nadruk na żarniku był lekko rozmazany i blady w porównaniu do oryginalnego, który posiadam. Zwrot, nie polecam."
Najlepiej napisać do sprzedającego, że w razie problemu przesyłasz towar do producenta z jego danymi.. jak będzie kręcił to towar trefny..
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2012, 18:33 przez arkadiuso, łącznie zmieniany 1 raz.
Arecki
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
Ups cholera jak to mówią biedny traci 2x 
Ja kupiłem na tej samej aukcji co kolega dtrista

Ja kupiłem na tej samej aukcji co kolega dtrista
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2012, 18:42 przez olomonolo, łącznie zmieniany 5 razy.
Rafał