Witam,
mam problem z swojim centralnym zamkiem, a wygląda to tak. po wejściu do auta i przekręceniu kluczyka gasną wszystkie kontrolki i gaśnie napis "OK" na wyświetlaczu komputera i w tym momencie zamykają się wszystkie drzwi, nie moge otworzyc drzwi z pilota ani z przycisków bocznych przy drzwiach kierowcy, zamek nie reaguje, dopiero po wyciągnięciu kluczyka z stacyjki zamki się odblokowują i jest w porządku. Jeśli nie włoncze zapłonu to centarlny zamek działa i z pilotów i z przycisków bocznych w drziwach kierowcy, tak samo centralny działa do momentu gdy na wyświetalczuu komputera świeci się napis "OK".
A najlepsze na koniec problem z centralnym zamkiem wogóle nie występuje jeśli włoncze zapłon przy otwartych którychkolwiek drzwiach, odpale auto, zamkne drzwi i centraly reagujena każde moje polecenie.
[A6 C5] Wariuje centralny zamek
[A6 C5] Wariuje centralny zamek
Ostatnio zmieniony 29 mar 2012, 18:28 przez Tomalin, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja to sobie zakodowałem w 10min. I jeszcze zamykanie klapy po 5km/h i otwieranie tylko drzwi kierowcy po jednym naciśnięciu, a wszystkich po dwóch.Bart_d pisze:Tak tylko dla informacji - funkcję zamykania zamków fabryczny moduł komfortu ma ale zamki zamykają się po przekroczeniu prędkości 25km/h i tą funkcję trzeba wkodować w module komfortu.