Planuję założyć do mojego samochodu nawigację. Autko to A6 C6 kombi z 2007 roku, MMI 2g High. Na dachu auta jest zamontowana antena - rekinek, ale nie wiem czy ten rekinek ma w sobie antenę GPS? Zajrzałem do bagażnika, żeby zobaczyć czy nie dynda tam jakiś antenowy kabelek i niestety nic takiego nie znalazłem. Są cztery kable antenowe, podpięte do wzmacniacza antenowego 4F9 035 225 D ale podejrzewam, że to będzie tylko do radia. Jest taka możliwość, że w rekinku jest antena do GPS, ale nie są poprowadzone kable do bagażnika? Jeżeli tak to jaki kabel będzie mi potrzebny ? Jak najlepiej dostać się do tej anteny, żeby sprawdzić dokłądnie co to za antena?
Zastanawiałem się również, czy muszę wyciągać całą tą czarną skrzynkę w której zamontowany jest tuner radiowy i wzmacniacz czy da się jakoś zamontować czytnik dvd bez wyciągania tej skrzynki?
Czytnik, który planuje kupić to :
http://allegro.pl/audi-a4-a5-a6-q7-gps- ... 92695.html
Nie wiem tylko co oznacza ostatnia literka w oznaczeniu czytnika . Spotkałem się głownie z wersjami 4E0 919 887 C oraz 4E0 919 887 D. Czy one się czymś róźnią?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc