[ C5+LPG] 1,8t szarpie na lpg
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
HattoriHonza,
Współczuję że musiałeś odwiedzać tylu gazowników aby doprowadzić lpg do użytkowania co nie zmienia faktu że na waldemarach można również wyregulować nawet 1.8T.
A w niektórych przypadkach, (szczególnie jest to widoczne w grupie vag i zimnym silniku) nawet lepiej zachowują się niż o wiele droższe wtryski.
Współczuję że musiałeś odwiedzać tylu gazowników aby doprowadzić lpg do użytkowania co nie zmienia faktu że na waldemarach można również wyregulować nawet 1.8T.
A w niektórych przypadkach, (szczególnie jest to widoczne w grupie vag i zimnym silniku) nawet lepiej zachowują się niż o wiele droższe wtryski.
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Dokładnie tak mówił mój pierwszy gazownik:) Mówił też, że zamontował je do Volvo 2.5T i też tak niby śmigają;p I zwyzywał mnie od kłamców jak zażądałem od niego zwrotu pieniędzy za instalację, bo samochód jeździ dobrze:P A miałem zpaętlenie wtrysków przy 3kobr po 10-15kkm. Więc może to i możliwe, że można na nich przejechać te 2 tysiące na bogato. Ale 10kkm nie przekroczysz. Rozwiercone na maxa dysze, wysokie ciśnienie. A na hanach 50kkm bezawaryjnie, tylko filterki wymieniam. Już zapomniałem co to regulacje. Dlatego będę utrzymywał co napisałem;pgrzemo pisze:A w niektórych przypadkach, (szczególnie jest to widoczne w grupie vag i zimnym silniku) nawet lepiej zachowują się niż o wiele droższe wtryski.
-
- Forum Audi A6 / A7
Wujek Google szczodry jest... https://www.google.pl/search?ix=seb&sou ... +wstecznym
A tu nawet zdjęcia pokazuje http://lpg-forum.pl/viewtopic.php?t=1337
A tu nawet zdjęcia pokazuje http://lpg-forum.pl/viewtopic.php?t=1337
Dzięki za obronę faktem jest że gazownik nawet wstawił drugą nowąlistwę ostatnio oczywiście waldki.grzemo pisze:Wiadome jest to że waldemara nie ma co porównywać do hanki, nie ta klasa jakości/ceny również.
Ale przecież kolega luko raczej ich nie wymieni skoro dopiero co zamontował, więc oczekuje nie tylko odpowiedzi - wyrzuć je i zmieĂą na hana.
A6 1.8t
-
- Forum Audi A6 / A7
- HattoriHonza