[A6C6] Jaka to wersja MMI i jak uruchomić AUX?
[A6C6] Jaka to wersja MMI i jak uruchomić AUX?
Bardzo zależy mi na uruchomieniu funkcji AUX zgodnie z tym opisem
http://mr-fix.pl/2010/10/audi-a6-c6-aktywacja-aux-in-w-mmi-2g/
Znalazłem opisy ale coś nie mogę znaleść co ja mam za wersję MMI, nie zgadza sie z tym a brakuje mi tych funkcji co są spisane w pierwszym linku. Podpowiecie mi jak uruchomić to AUX?
http://mr-fix.pl/2010/10/audi-a6-c6-aktywacja-aux-in-w-mmi-2g/
Znalazłem opisy ale coś nie mogę znaleść co ja mam za wersję MMI, nie zgadza sie z tym a brakuje mi tych funkcji co są spisane w pierwszym linku. Podpowiecie mi jak uruchomić to AUX?
A6C6 Avant 3L TDI
Mieszkaniec wyspy
Mieszkaniec wyspy
Zatem jestem po aktualizacji.Przemcio pisze:przy 5150 napewno pojawi sie AUX przy 5570 dochodzi widok navi z lotu ptaka takie prawie 3D
Jezyka polskiego nie chce wiec zgodnie z opisem zaktualizowalem na 5570
Niby wszystko ustawiam jak byc powinno w zielonym menu a jednak SOURCE mi sie nie pojawia
A6C6 Avant 3L TDI
Mieszkaniec wyspy
Mieszkaniec wyspy
No wlasnie resetowalem MMI kilkanascie razy nie pomaga.UneeK pisze:A zrobiłeś RESET MMI po aktywowaniu "Aux In" w zielonym menu?
Hymm... Ja również mam tą opcję aktywną i nie pojawia się SOURCE, może trzeba coś podpiąć do tego wejścia?
Czy ktos moze zweryfikowac ze AUX-IN pojawi sie w Source dopiero po podlaczeniu jakiegos MP3 Playerka?
A6C6 Avant 3L TDI
Mieszkaniec wyspy
Mieszkaniec wyspy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
Koledzy a miał ktoś może coś takiego jak ja:) otóż:
-W systemie mmi aktywowałem wyjście AUX - natychmiast pokazało się w liście źródeł.
- Podłączyłem jacka pod odpowiednie piny zgodnie z instrukcją mr-fix.pl
Po włączeniu wszystkiego nie mam zadnego dźwięku tak jakby system nie nasłuchiwał z tych pinów. Absolutne zero nawet podczas podłączania bezpośrednio czegokolwiek nie słychać nawet trzasków szumów nic... spotkał się ktoś z czymś takim?
Pozdrawiam
-W systemie mmi aktywowałem wyjście AUX - natychmiast pokazało się w liście źródeł.
- Podłączyłem jacka pod odpowiednie piny zgodnie z instrukcją mr-fix.pl
Po włączeniu wszystkiego nie mam zadnego dźwięku tak jakby system nie nasłuchiwał z tych pinów. Absolutne zero nawet podczas podłączania bezpośrednio czegokolwiek nie słychać nawet trzasków szumów nic... spotkał się ktoś z czymś takim?
Pozdrawiam
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Można sobie dołożyć AUX. Tutaj SKRZYNECZKA, którą wpina się w obwód MOST pomiędzy MMI a zmieniarkę CD/MP3. Do niej podłączamy sygnał z dowolnego urządzenia (u mnie kombajn DVD/SD/USB) i wszystko gra.
P.S. Skrzyneczkę trzeba zasilić +12V.
P.S. Skrzyneczkę trzeba zasilić +12V.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.