[ MULTI] szarpie przy ruszaniu na cieplym
[ MULTI] szarpie przy ruszaniu na cieplym
skrzynia pracuje dobrze na zumnym silniku..jak sie zagrzeje i przejedzie troche to dalej zmienia biegi ok, jednak przy ruszaniu czasami nastepuje szarpniecie albo ja zdejmie sie noge z hamulca to zaczyna toczyc sie dopiero po 3-5 sekundach
co to moze byc, bo znawcy od skrzyn z mojej okolicy znaja jedna odpowiedz-5tys zlotych
szarpie tylko na d, r zalacza zawsze bez problemu
bledow brak
co to moze byc, bo znawcy od skrzyn z mojej okolicy znaja jedna odpowiedz-5tys zlotych
szarpie tylko na d, r zalacza zawsze bez problemu
bledow brak
Witam musze cie zmartwic ale mialem podobnie szarpanie na cieplym, slizganie sie i zrywanie biegu. Powiem tak im szybciej ja zrobisz tym mniej bedzie bolalo po kieszeni bo ja czekalem do ostatniej chwili i placilem wlasnie 5 tys. Mechanik mi powiedzial ze jak bym wczesniej przyjechal to by bylo taniej i raczej bez remontu sie nie obedzie
a to czekanie do ostatniej chwili to ile zajelo czasu???DYZIOL1 pisze:Witam musze cie zmartwic ale mialem podobnie szarpanie na cieplym, slizganie sie i zrywanie biegu. Powiem tak im szybciej ja zrobisz tym mniej bedzie bolalo po kieszeni bo ja czekalem do ostatniej chwili i placilem wlasnie 5 tys. Mechanik mi powiedzial ze jak bym wczesniej przyjechal to by bylo taniej i raczej bez remontu sie nie obedzie
mechanicy zawsze tak mowia, zeby bylo wiadomo ze na kase zapracowali
- Bart-S
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Na początku napisałeś, że nie ma błędów - teraz są...JACEKK. pisze:blad sterownika skrzyni...robert73 pisze:podepnij pod kompa sprawdź błędy ,może czas wymienić olej multi jest czuły pod tym względem,a później do mechaniora
i zwarcie czegos tam do masy, czyli wiadomo co
Podaj numer usterki lub wklej kompletny log...