Czarne A6 C5 "i pół" Avant
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2017
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Czarne A6 C5 "i pół" Avant
Witam
Od paru miesięcy jestem posiadaczem A6 1.9 TDI AWX z 2003 r. Oczywiście w manualu. Mój wóz jeździ na 17" kapciach Pirelli 225/45/17. Auto ma przyciemniane tylne szyby. Oczywiście założone światła dzienne LED. W środku welurowa tapicerka.
Od paru miesięcy jestem posiadaczem A6 1.9 TDI AWX z 2003 r. Oczywiście w manualu. Mój wóz jeździ na 17" kapciach Pirelli 225/45/17. Auto ma przyciemniane tylne szyby. Oczywiście założone światła dzienne LED. W środku welurowa tapicerka.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2015, 11:19 przez 130TDI, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki mass
A w jakim kolorze masz swojego Avanta?
Czarny jest ładny ale niestety szybko się brudzi, byle kurz na nim widać. Ze względów praktycznych wypada kiepsko. Ale po myciu za to świetnie się prezentuje.
A co do felg to musiałem je dokupić, bo miałem seryjne 16" z okrągłymi dziurami, więc poszły jako felgi na zimę a dokupiłem 17" S-line za 800 zł

Czarny jest ładny ale niestety szybko się brudzi, byle kurz na nim widać. Ze względów praktycznych wypada kiepsko. Ale po myciu za to świetnie się prezentuje.
A co do felg to musiałem je dokupić, bo miałem seryjne 16" z okrągłymi dziurami, więc poszły jako felgi na zimę a dokupiłem 17" S-line za 800 zł

tu masz fotki mojego130TDI pisze:A w jakim kolorze masz swojego Avanta?
a6-c5-avant-19-tdi-2004r-mass-olecko-vt39657.htm
mój kolor też nie jest łatwy w utrzymaniu, ale nie jest tak ładny jak czarny

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
130TDI,
auta z tymi silnikami co mamy były przeważnie ubogo wyposażone ( móią ze ze względy na drogi silnik ) . Ale fajna sprawa i łatwa to , to że mozemy dokładac wyposazenie bez większego problemu i grzebania w aucie . Instalacje elektryczne są podciągniete orginalnie , wiec dopinac i uaktywniac Vagiem .
Ja dokładałem tempomat i zegary z pełnym Fisem .
auta z tymi silnikami co mamy były przeważnie ubogo wyposażone ( móią ze ze względy na drogi silnik ) . Ale fajna sprawa i łatwa to , to że mozemy dokładac wyposazenie bez większego problemu i grzebania w aucie . Instalacje elektryczne są podciągniete orginalnie , wiec dopinac i uaktywniac Vagiem .
Ja dokładałem tempomat i zegary z pełnym Fisem .
-
- Forum Audi A6 / A7
U mnie półfis już szwankuje bo zawyża wskaźnik paliwa ale mniej więcej się orientuję ile paliwa mam
Moje wyposażenie które obecnie posiadam jest jak dla mnie wystarczające, przydał by się jedynie pełen fis i jakaś nawigacja.
Zastanawiam się nad pomalowaniem zacisków hamulców, tylko nie wiem jaki kolor by dobrze pasował do tych felg i koloru mojego auta.

Moje wyposażenie które obecnie posiadam jest jak dla mnie wystarczające, przydał by się jedynie pełen fis i jakaś nawigacja.
Zastanawiam się nad pomalowaniem zacisków hamulców, tylko nie wiem jaki kolor by dobrze pasował do tych felg i koloru mojego auta.
jak dobrze pamiętam to chyba dokładnie takie :130TDI pisze:a jakie farby kupiłeś?
http://allegro.pl/lakier-do-zaciskow-ha ... 12844.html
plus na podkład http://allegro.pl/podklad-antykorozyjny ... 42579.html
ale jak to się sprawdza to jeszcze nie wiem jak wspomniałem jeszcze nie pomalowałem
chociaż muszę przyznać ze w trzech poprzednich autach malowałem pędzlem zwykłą farbą do metalu bodajże śnieżka