Polecam!! Byłem ostatnio jego klijentem i jestem zadowolony z jego servisududekv pisze:Jarka Szczęsnego z Bulwarowej 6.

Robiłem w tym serwisie trochę rzeczy i z czystym sumieniem mogę polecić. To chyba najlepszy warsztat z jakim miałem do czynienia. Profesjonalnie i niedrogo. Podchodzą racjonalnie, nie naciągają, nie robią nic na pałę, wszystko konsultują z klientem. Dodatkowo mają kosmiczną wiedzę na temat AUDI. To nie są wymieniacze jak w ASO to prawdziwi mechanicy pasjonaci. Kilku znajomych również u nich serwisuje i są mega zadowoleni.diabel pisze:
"K-dev" Brukowa 14
www.k-dev.pl
Solidni, niedrodzy, tak jak chciales - pasjonaciost6atnio robilem u nich kilka rzeczy i jestem zadowolony
Kiedyś to znaczy kiedy?? Bo to moje rewiry, może znam i kiedyś u nich byłem.kusza_lodz pisze: kiedyś byli na Stokach, teraz są na Grunwaldzkiej 33.
niedaleko mnie zbadam temat przy okazji jakiejś awarii.icemerc pisze:Polecam znajomych ul Wodospadowa 9Naprawde solidni i dobrzy mechanicy
Dobrego elektronika masz na Skłodowskiej-Curie tuż przy Kościuszki. Wjeżdzasz do niego przy samej bibliotece. Korzystałem z jego usług kilka razy i mogę Ci go z czystym sumieniem polecićyukon pisze:Może macie jakiegoś dobrego elektronika, musi dobrze znać C6