Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!
http://imageshack.us/f/848/20042011178.jpg/
 Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!

i ale wyglądem ten co mi przyciemniał to powiedział wizualnie ładnie wygląda średnio przyciemnione ale praktycznie to najmocniejszą co do przednich szyb bym się nie bawił bo szkoda dowodu jak dorwie cie jakiś służbista porąbany
 i ale wyglądem ten co mi przyciemniał to powiedział wizualnie ładnie wygląda średnio przyciemnione ale praktycznie to najmocniejszą co do przednich szyb bym się nie bawił bo szkoda dowodu jak dorwie cie jakiś służbista porąbany  i będziesz ściągał folie a te 30% to różnicy żadnej nie da bo nasze autka już są delikatnie przyciemnione
  i będziesz ściągał folie a te 30% to różnicy żadnej nie da bo nasze autka już są delikatnie przyciemnione

czyli masz już org przyciemnione (diodowy/piecowo) czy jakoś tak to się nazywa czy masz po prostu org szyby brązowe? tyle co mój kolega mi robił to żadnych szyb nie wyciąga tylko boczki ściąga plastikoweAdiS6 pisze:jesli mowa o przyciemnianie szyb to chyba jest taki mały problem jesli chodzi umnie w samochodzie zadko spotkac taki model jak ja mam dlatego ze wszystkie szyby mam oryginalnie przuyciemniane ale chodzi mi oto ze tylna szyba jest SOLAR i przyciemniana a wszystkie boczne mam podwojne i tez sa przyciemniane jak to bedzie wygladalo z ta tylna bedzie sie dalo przyciemnic slyszalem ze trzeba wyciagac szybe