Najpierw jednak sekunda historii-od tego auta zaczeła sie moja miłosc do Audi:
Auto bardzo bezawaryjne ale działało jak magnes-4 dzwony w 3 lata. Ostatecznie w Gdańsku zakończyła sie nasza przygoda
Nastepnie po tym aucie zaczeła sie moja nienawisc do Forda
Kupione za 2x wyzsza cene od sredniej rynkowej a wyciagnał ze mnie kasy za która bym wybudował wille na Majorce
W miedzyczasie pomijajac korozje ale miło wspominam Tyrkusowa Klacz
Czyli Astra F 1.6 75km. Całkiem sympatyczne auto i bardzo tanie w utrzymaniu. Ale jak na ta pojemnosc paliło jak smok...
Niestety (albo stety) dwa dni po kupieniu Audi Klaczuszka dostała strzała od dziadka który nie zauwazył znaku STOP
No ale koniec historiii....
Mieliśmy jeszcze Klacz ale czas było na zmiane-szukałem S6 C4 ale przypadkowo zobaczyłem to auto i tak jakos zostało.
Moc 2x mniejsza ale za to auto młodsze, za bardzo dobre pieniadze i w dobrym stanie. I co wazne-raptem 2 km od domu.
A wiec auto jest z 97 roku silniczek 2.4 z automatem (bajka

Wyposazenie bez szału-
poza standardem czyli szybami w pradzie i klimatronikiem mamy np.
-el rolete
-TCS
-podwójne szyby
-ori alu 16 cali
I chyba nic wiecej

Kilka zdjec zaraz po zakupie-słabej jakosci bo nie miałem jeszcze dobrego aparatu
Zaraz po zakupie dzieki forum dowiedziałem sie o takich dziadostwach jak ezektory, oleje w skrzyni itp.
Wszystko wiec wymieniłem razem z przewodami WN

Auto nie sprawiało problemów wiec powoli troszke zmieniałem-na poczatek dekory ciemne drewno
Przypadkowo tez dorwałem do auta gwint i felgi RH CUP 17` 8.5 cala szerokosci przód i 10 tył
Felgi ubrane do przymiarki jednak nie przypadły mi do gustu na seryjnym zawieszeniu.
A zawieszenia jednak zmienic na gwint nie moge bo za 6 miesiecy z tyłu bedzie jeździł mały pasażer

Felgi wiec wystawione do sprzedania i bede szukał cos z ori Audi 17`
Przy okazji tez w aucie naprawiłem kilka drazniacych usterek takich jak
-zamek drzwi pasazera nie właczał oświetlenia w srodku
-cup holdery sie zacinały
-wymieniony przełacznik szyb w drzwiach kierowcy bo blokował tylne okna
I jeszcze kilka których nie pamietam
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
No i montaz Pana Gabki

Czeka mnie jeszcze wymiana tylnej prawej lampy bo jest uszczerbiona, peknietego grila w masce, i poprawa spasowania lewego przodu. Auto kiedys musiało przygode i trzeba nad tym popracowac

Kilka tygodni temu przegladajac po kilku browarach allegro dorwałem "gadzet" którego nawet nie szukałem
Cały srodek w skórze w takim samym kolorze jak miałem

Na szczescie mam juz lepszy aparat i przy odrobinie lepszej pogody, wosku i Plak-u porobie lepsze zdjecia

Planów wobec auta nie mam. Działam spontanicznie

Pozdrawiam