A tak wyglda z nowymi lampami. Juz jadą zderzaki i progi "styl RS6". Niedługo zamieszczę fotki. Pozdrawiam
Autko posiadam od lipca tamtego roku. Sprowadzone, ale od mojego wujka z niemiec (polak).Był jedynym włascicielem od nowości. Ciężko znaleść dobry egzemplarz zwłaszcza w dieslu. Jak szukasz diesla to dobrze go sprawdź, jak trafisz zadbany serwisowany egzemplarz to pojeździ długo. Mi się trafiła benzynka, ale jestem zadowolony, nawet nie myślę o LPG - nie ma tragedii w spalaniu. Jeśli coś więcej chcesz wiedzieć to pisz na priv. PozdrawiamStillo pisze:marcin możesz powiedzieć coś więcej na temat tego autka ? sprowadzałeś, ile kosztowało ? Byłbym wdzięczny, bo sam planuje kupno A6 pewnie w benzynie, tylko nie rozumiem jednej rzeczy - czemu autka w bezynie są; tak sporo tańsze niż dieselki ? Normalnie w cenie ok 22tyś euro można mieć w wypasie A6 2.5tdi albo nawet 4.2. pomijają;c oczywiście spalanie
Pozdr.
RNS założony został w niemczech, już kupiłem z założonym. Z tego co patrzyłem to wyrżnelimacieja910 pisze:Świetna AudiczkaI mam ta sama prosbe co censored, daj zdjecia dokladniejsze RNS-a :-P
censored pisze:No calkiem ladna![]()
Mnie ciekawi jak wyrezales ta RNS-E od A4Very kurna git :P
Jak mozesz to zapodaj jakas dokladniejsza fotke spasowania tej RNS , climatronic dawales ori pod navi czy rezales
I zmien ta moc profilu heheheeh :P