sprawdz wtyczkę najpierw od przepływki, jak to nic nie da to podmieĂą u kogoś przepływkeshot123 pisze:Tak, na odpalonym.
[ ALW 2.4 136 KM] Przy dodaniu gazu szarpie- zawsze tak samo
-
- Forum Audi A6 / A7
Błąd 16497 (czujnik temp.) rozwiązany- jak wymieniałem przepływke to nie podłączyłem wtyczki od tego czujnika spowrotem.
Bład 16486 (przepływomierz) rozwiązany- uszkodzony przepływomierz - założyłem używany ORYGINANLNY przepływomierz i jest ok. Ten nowy zamiennik który kupiłem był od początku walnięty. Czuć też wiekszą moc, więc może spalanie też się ustabilizuje.
Za podpowiedzi bardzo serdecznie dziękuje.
Mam jeszcze jedno pytanie, przy jeździe na biegu jak odpuszcze gaz i dodam go ponownie to czuć taki zryw, wydaje mi się że powinien być bardziej płynny, mniej odczuwalny. Cieżko to opisać i to może to moje przewrażliwienie.
Proszę o opinie innych posiadaczy tego modelu.
Bład 16486 (przepływomierz) rozwiązany- uszkodzony przepływomierz - założyłem używany ORYGINANLNY przepływomierz i jest ok. Ten nowy zamiennik który kupiłem był od początku walnięty. Czuć też wiekszą moc, więc może spalanie też się ustabilizuje.
Za podpowiedzi bardzo serdecznie dziękuje.
Mam jeszcze jedno pytanie, przy jeździe na biegu jak odpuszcze gaz i dodam go ponownie to czuć taki zryw, wydaje mi się że powinien być bardziej płynny, mniej odczuwalny. Cieżko to opisać i to może to moje przewrażliwienie.
Proszę o opinie innych posiadaczy tego modelu.