[A6 C6] MMI samo się resetuje.
[A6 C6] MMI samo się resetuje.
Witam w tym pięknym dniu. Opiszę mój problem. Wczoraj postanowiłem sobie zrobić update MMI Basic, ponieważ miałem problem z telefonem, itd (w tej chwili nie istotne). Był to update 0370. Niestety coś mu nie podpasowało i nie poszło, wyrzucając jakiś błąd o nie możności downloadu czy coś takiego. Pomyślałem, no trudno - nie to nie. Wyglądało, że wszystko działa jak przedtem. Niestety były to pozory. Okazało się, że MMI restartuje się co 5 minut. Postanowiłem spróbować zaktualizować jeszcze raz, ale teraz już nie chce zaskoczyć. Zatrzymuje się na "Reading Meta Information" i lipa. Wypalałem płytkę kilka razy, ale to nie pomogło. Nie wiem co mam zrobić. Wiem, że istnieje nowszy soft, bodajże 0410 CD numer 4L0906961C Ale nie mogę go znaleźć. Jakieś pomysły? Ktoś miał podobny problem?
Hohe, Aku odepnij na 5 min.Nie mniej! I zoabcz co sie bedzie dziac po podlaczeniu. Moze masz zmieniarke walnieta ze nie chcialo ci zaktualizowac? Nie wiadomo.( ja mailem wlasnie taki problem) Moglo sie zawiesic i teraz bedzie wariowac. sprob najpierw z akumlatorem a jak nie to wloz chocia do zmieniarki plyte czyszczaca i niech ktos z forumowiczow wysle ci na plytkach soft juz zgrany i sprawdzony
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam. Mam wielka prośbę. Mam taki sam problem jak ty hohe. Próbowałem aktualizować mmi i tez przerwało instalacje i terAz co 5 min sie wyłącza i włącza. Podaj byś mi nazwę tej płytki która otrzymałeś? Albo ewentualnie moze jest juz jakis inny sposób zeby to naprawić? Bardzo prosze o pomoc. Wakacje na dniach 1300km z takim wyłączanie radia to chyba na głowę dostanę:(