Chciałbym zaktualizować mapy... tylko jak?? Mam płytkę ale nie mogę w żaden sposób otworzyć nośnika...
[ A6 C6 Avant] NAVI
[ A6 C6 Avant] NAVI
Witam 
Chciałbym zaktualizować mapy... tylko jak?? Mam płytkę ale nie mogę w żaden sposób otworzyć nośnika...
Witam. Jeśli napisałeś, że masz już płytkę z nowymi mapami i nie możesz jej otworzyć to wydaje mi się, że coś z tą płytką jest nie tak. Może coś źle nagrałeś, czy to oryginalna płyta? Ja wcześniej miałem dvd ori 2008, a teraz ściągnąłem sobie wersję 2012 i jest spoko chociaż czytnik zainstalował ją dopiero chyba za trzecim razem.
Najlepiej napisz jakie masz navi (jakiś Basic czy 2G) i jaka jest ta płyta?
Najlepiej napisz jakie masz navi (jakiś Basic czy 2G) i jaka jest ta płyta?
Vorsbrung durch Technik
Dziękuję za odzew...
Sytuacja wygląda tak: byłem na "servisie" i przy okazji podłączenia do kompa, zapytałem o navi... chwila jakaś i odp., że z poziomu kompa tego nośnika otworzyć się nie da... później jakieś bieganie po menu w aucie - stwierdziłem, że idą po omacku i zakoĂączyłem temat...
A płytka "oryginalna" i dlatego się tutaj wypytuje... inaczej bym już w ASO był...
Sytuacja wygląda tak: byłem na "servisie" i przy okazji podłączenia do kompa, zapytałem o navi... chwila jakaś i odp., że z poziomu kompa tego nośnika otworzyć się nie da... później jakieś bieganie po menu w aucie - stwierdziłem, że idą po omacku i zakoĂączyłem temat...
A płytka "oryginalna" i dlatego się tutaj wypytuje... inaczej bym już w ASO był...