[ A6 C5 Allroad] Auto opadło
[ A6 C5 Allroad] Auto opadło
No i pierwsze koty za płoty.Sprawa wygląda tak.Auto jeżdziło normalnie.Postawiłem przed domem i po dwóch godzinkach wyszedłem na małą przejażdżke.Po kilkudziesięciu metrach zaczęły mi migać kontrolki levelu i samochodzik na zegarach.Auto opadło na 1 poziom.Po przekreceniu stacyjki słychać jak włącza sie kompresor na dosłownie 2 sekundy.Może macie jakas sugestie bo jade jutro do mechanika.
Audi Allroad 2.5 tdi 2002 , VW Phaeton 3.2 b+lpg 2002
Limak świetnie ogarnia zawieszenia pneumatyczne więc o mechaników jestem spokojny.Oni sa wyspecjalizowani w Audi i Mercedesie.Od wizyty w warsztacie auto przejechało dwa razy calą Polskę.Wczoraj cały dzien śmifałem bez problemu i nagle poprostu kontrolki zaczęły migać i opadł na dół.
-
- Forum Audi A6 / A7
Autko już ogarnięte.Przyczyna okazała sie prozaiczna.Winne były kostki elektryczne które zaśniedziały.Zabrakło sygnału i komputer zwariował.Kompresor został odciety i nie chciał podnieść auta.Dopiero po przeczyszczeniu i złączeniu wczystkich kostek z tyłu wspomagając sie preparatem czyszczącym auto zaczęło normalnie funkcjonować.Kamień z serca