a6 avant static Bentley biatch! by SebaZSW
- SebaZSW
- Forum Audi A6 / A7
identyczne sa tylko felgi,cala reszta to juz inna bajka:The Rock pisze:Wygląda super tylko szkoda ze to kopia sadzika
gwint-air
blenda us w kolor-blenda us (czesto spotykany mod)
relingi-brak relingow
zolte halogeny-zwykle z hidami
szare lampy-czarne lampy (modyfikacja zaczerpnieta z a4 klub polska)
czarne szyby-fotochrom
to tak na szybko z zewnatrz,pozatym skora allroad(a co na szmacie mam jezdzic?) fajera,galka,hidy,malowanie dokladek?? chyba wiekszosc ludzi przeprowadza takie zmiany,wiec niemam pojecia gdzie tu masz kopie,zapewne smigajac na 20" z wielka tuba robiaca boom boom bylo by cool i indywidualnie ale niebawi mnie szpanowanie pod remiza wiec niech juz bedzie ta kopia

SebaZSW, Zobacz początkowe posty nawet sadzik pisze masz rzeczy skopiowane od niego
.
Po za tym napisałem ze auto twoje jest super ale jest praktycznie takie samo jak sadzika i mi to nie przeszkadza tylko ty sie niepotrzebnie wkurw...... Napisz że inspiracją twojego projektu był samochód sadzika i dziękuje
Po problemie

Ja przynajmniej nie kopiuję i niema takiej drugiej A6 a co do głosników lubie schuchać dobrej muzyki i startuje w zawodach car audio !SebaZSW pisze:zapewne smigajac na 20" z wielka tuba robiaca boom boom bylo by cool i indywidualnie ale niebawi mnie szpanowanie pod remiza
Po za tym napisałem ze auto twoje jest super ale jest praktycznie takie samo jak sadzika i mi to nie przeszkadza tylko ty sie niepotrzebnie wkurw...... Napisz że inspiracją twojego projektu był samochód sadzika i dziękuje

The Rock, jako ze Seba jest moim przyjacielem, widujemy sie dosc czesto i mamy podobny gust jeslichodzio tuning nie ma sposobu zeby uniknac porownan, szczegolniejesli ma takie same felgi ktore sa dosc orginalne
jak pisale juz Seba powoli kazde idzie w swoja strone, nie zmienia to faktu ze on ma kilka rzeczy ktore zauwazyl u mnie, ja mam kilka o ktorych mi on powiedzial i tyle
jak pisale juz Seba powoli kazde idzie w swoja strone, nie zmienia to faktu ze on ma kilka rzeczy ktore zauwazyl u mnie, ja mam kilka o ktorych mi on powiedzial i tyle