Witam , w przyszly poniedzialek daje auto do gazownika na regulacje i zastanawaim sie czy nie zlecic mu ogolnego przegladu audi po zimie (mechanikiem tez jest)
Tak sobie mysle co mu powiedziec zeby sprawdzil, jak do tej pory wymyslilem ze moze sprawdzic :
- zawieszenie
- hamulce
- pelny przeglad klimy
- zbierznosc
za 3 tys musze wymienic olej i nie wiem czy wymieniac razem z filtrem powietrza i swieczkami czy teraz mu zlecic wymiane.
chyba ze odpuscic i poczekac az zima calkiem przejdzie i za te 3tys km zrobic wszystko ?
JJesli macie jakies pomysly prosze pisac :
[ A6 C5] sprawdzenie auta po zimie
jeśli nie masz co z $$ robić to możesz wymienić olej wcześniej :P
a jaki masz już przebieg na świeczkach, dzieje się coś że chcesz je wymienić, czy nadszedł już na nie czas z racji przejechanych km?
ja bym przejeździł jeszcze te 3tys. km jeśli z gazem (i samochodem) wszystko ok. i wymienił później co trzeba, oczywiście przed regulacją LPG
a jaki masz już przebieg na świeczkach, dzieje się coś że chcesz je wymienić, czy nadszedł już na nie czas z racji przejechanych km?
ja bym przejeździł jeszcze te 3tys. km jeśli z gazem (i samochodem) wszystko ok. i wymienił później co trzeba, oczywiście przed regulacją LPG