Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

kłopot-licznik z pełnym fisem

Elektryka
ODPOWIEDZ
lukasz89k1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

kłopot-licznik z pełnym fisem

Post autor: lukasz89k1 » 28 lut 2012, 13:15

witajcie
nie widzę tego na forum
otz kupiłem nie tak dawno a6 z 1998 z pełnym fisem ale na wyswietlaczu nie dało się nic odczytać więc gosciu
mi wymienił licznik z pełnym fisem ale cos mówił że musiał usunąć immo działało tylko że teraz taki problem mam że licznik sie raz włąncza a raz nic nie pokazuje tylko jak zapalam to kontrolka od akumulatora no i kierunki działają na tablicy ale licznik w trakcie jazdy się potrafi wyłączać i włanczać nawet nie wiem czym to spowodowane kupiłem licznik używke
teraz mi się zawiesiły wskazania wszystkich wskaźników takich jak prędkosciomierz obroty tem i stan paliwa i nie włancza mi się
wkurza mnie to bo wrzuciłem trochę kasy w to i nie działa gosciu dużo mnie skasował za to i nie działa i nawet nie chce go znać ani jechać do niego
brakuje mi też podswietlenia bo podobno licznik steruje jakimis modułami podobno
pomóżcie mi co to może być znów muszę kupić licznik? czy może cos z kablami nie tak jest?
zna sie ktos na tym?
albo może polecić mi kogos ja mieszkam w okolicy mielca na podkarpaciu
może być nawet firma dobra i w miarę tania która to mi zrobi
chyba że ktos z klubowiczów się podejmie:) albo doradzi
jesli trzeba jakies info czy zdjęcia to piszcie tylko pomóżcie
pozdr

chyba że ktos sie zna na tym jak zmienic na pełen fis to by zerknoł oczywiscie odpłatnie wkurza mnie to bo nic nie mam ani ile w baku mam:/

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja