[Audi A6 C5] Co to jest? Proszę o info.
[Audi A6 C5] Co to jest? Proszę o info.
Panowie powie mi ktoś co znajduje się z lewej strony obok włącznika awaryjnych? Tzn z prawej jest wysuwany uchwyt na kubek a z lewej? Zauważyłem że w nowszych a6 znajdują się tam włącznki od esp a ta wersja tego nie posiada więc co to jest?
![Obrazek]()
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Co to jest? Proszę o info.
szufladka na monety i wizytowkidjHebo pisze:Panowie powie mi ktoś co znajduje się z lewej strony obok włącznika awaryjnych? Tzn z prawej jest wysuwany uchwyt na kubek a z lewej? Zauważyłem że w nowszych a6 znajdują się tam włącznki od esp a ta wersja tego nie posiada więc co to jest?
Obrazek
szufladka
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Być może. Zdjęcie jest od 1.9 110 AFN.TheWitcher pisze:Wlacznik od ESP mialy tylko mocniejsze wersje silnikowe - diesel 130KM AWX i AVF
Nie wiem jak w benzynie
Mam jeszcze jedno pytanie: Jak to możliwe że w panelu środkowym znajduje się niższe radio lub wyższe radio?
Konkretnie chodzi mi o to czy takie radio: RADIO CD AUDI SYMPHONY można wstawić w konsole środkową w miejsce gdzie wcześniej było radio audi chorus? Climatronik wtedy idzie niżej czy jak? Jest to wykonalne? Co z podłączeniem takiego radia? Tylko się kostki przepina czy trzeba coś ciąć?
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Tematow na ten temat bylo sporo !
szukaj pod ''kosz 2din'' i ''Radio 2din''
P.s
Przerobka z 1din na 2din (zwykle radio na szeroki, badz navi) jest kosztowna i troche z tym zachodu.
Do przerobki na 2 din radio potrzeba:
1. Radio (np. Concert 3)
2. Kosz 2din (czyli cala ta konsola w ktorej zamocowane jest radio i climatronic)
3. Panel Climatronica 2din
4. Popielniczka 2din
Reszta jest Plug&Play
szukaj pod ''kosz 2din'' i ''Radio 2din''
P.s
Przerobka z 1din na 2din (zwykle radio na szeroki, badz navi) jest kosztowna i troche z tym zachodu.
Do przerobki na 2 din radio potrzeba:
1. Radio (np. Concert 3)
2. Kosz 2din (czyli cala ta konsola w ktorej zamocowane jest radio i climatronic)
3. Panel Climatronica 2din
4. Popielniczka 2din
Reszta jest Plug&Play
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

Dziękuje za info.
Odnośnie tego co napisał kolega to: A6C5 1.9 TDI 110 AVG 2000 posiada włącznik ESP więc chyba 110 też posiadały ten system?TheWitcher pisze:Wlacznik od ESP mialy tylko mocniejsze wersje silnikowe - diesel 130KM AWX i AVF
Nie wiem jak w benzynie
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7