[A6 C6] Dension Gateway 500
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Przemcio, u mnie "padł" po aktualizacji softu z 0500 na 5150. Spróbuje powrócić do pierwotnego stanu MMI (czyli bez Densiona), podepnę linie MOST tak jak były w oryginale. Zrobię aktualizacje softu do 5570, a następnie podłącze Densiona, może zobaczy go system MMI (ale z tym zaczekam do wiosny). Obecnie mam komunikat: "Initializing device. Please Wait…”
kolego pama tu masz ami:http://www.motor-talk.de/marktplatz/ami ... 72117.html pozdro
Podstawowy warunek to HeadUnit z FBAS czyli gotowy pod kamerę cofania lub tuner TV. Potem podłączenie video out mmi. Najważniejsze jest jednak pytanie, czy GW500 wspiera wysyłanie video przy konfiguracji dla Audi MMI.pama pisze:mr-fix.pl,
czyli mozna sobie wyswietlic filmy ( w odpowiednim formacie) na MMI puszczajac sygnal przez GW
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2007
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
tomcio77,
wielkie dzieki
Niestety z tym:
wielkie dzieki
Niestety z tym:
to troche przesadzil.. bo bez sciagniecia CP sie nie obejdzieDas Interface kann z.B. gegen einen CD Wechsler (wie z.B. in einem A6 4f 2G) einfach ausgetausch werden.
Kein weiteres Kabel notwendig. Kein freischalten notwendig. MMI Softwarestand muss evtl. aktualisiert werden
Pama AMI nie ma ochrony komponentu:) wpinasz i śmiga ewentualnie trzeba podniść MMI btw, mam jedno zbędne AMI (w szale modzenia nabyłem dwa i jedno zalega), kabelek USB i kable połączeniowe info na PW:)
było: Skoda Superb 1.8T
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
Co? Jak? Dlaczego? Możesz napisać coś więcej? Jak obudziłeś Densiona? Co dokładnie wcisnąłeś i czy Dension był przy tym włączony (dioda niebieska świeci) czy wyłączony (dioda miga)?Przemcio pisze:A wiec wcisnąłem z MMI ustawienia fabryczne i dension sie obudził tylko za cholere nie chce sie godzina ustawić ani automatycznie ani ręcznie