![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Seba twoje a6 tez jest piekne niczym nie odstaje tez jest zrobione ze smakiemSebaZSW pisze:pisalem juz niejednokrotnie ale napisze raz jeszcze....razem z audi Sadzika najladniejsze c5 w klubie,oczywiscie niechce nikomu ujmowac bo wiem jak wiele serca i pracy wkladaja ludzie w swoje a6 na tym forum ale german style w takim wykonaniu musi zaslugiwac na specialne uznanie,pozdrawiam
uzylem zmywacz do paznokci i jeszcze mialem taki sprej do czyszczenia ogulnie to z przednich zeszlo jak skora z plecow nic niezostalo ale na reszcie juz mialem klej moze inna folia.A dlaczego zerwalem szczeze o 100 razy lepiej sie prezenci chodzilo o to zeby bylo CLEAN sciemka niepasuje do mojej koncepcji nigdy wiecej tego badziewiabart3k pisze:Polecam Bęnzyna ekstrakcyją,chyba,że naprawdę mocny klej to wtedy rozpuszczalnik nitro. Swoją drogą,dlaczego zerwałeś folie? jakieś inne plany na czyby?
podesle ci na gadu linka no problemo,co do foli zrezygnowalem juz calkiem z tego tematu choc fotochrom niejest glupisadzik65439 pisze:dobrze wyglada
zapodaj linkiem do tej zaslepki jesli mozesz
Jesli mimo wszystko chcesz troche prywatnosci zainwestu w folie taka jak mam ja
od srodka nie widac jej niemal wogole