telefon motorola-niezinstalowano
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
telefon motorola-niezinstalowano
Panowie pacjent -telefon motorola w podłokietniku.
-sprawa dotyczy tego iż po naciśnięciu klawisza TEL na mmi 2G pokazuje sie komunikat Telefon niezainstalowany.Sama słuchawka włącza się i wyskakuje na niej ekran powitalny MOTOROLA Bluetooh.Gdy robie new scaning nic się nie dzieje jakby auto nie widziało sluchawki i na odwrót.Karta sim włożona w kieszeĂą. Dodam że vas/vcds też nie widzi telefonu . W cangetwey jest jako -zakodowano. w 07 czyli w mmi wyskakuje błąd niewlaściwe nastawy podstawowe a mam tak
07 adaptacje Kanał 006:
>>> 00 = Telematyka / Telefon nr zainstalowane<<<
16 = komórkowy Płyta bazowa telefonu zainstalowany
pojawia się też błąd przy skanie całej sieci -urządzenie nadawczo odbiorcze telefonu brak sygnału
Bezpieczniki sprawdzone może coś z adaptacjami , kodowaniem tylko gdzie szukać ?
Za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
-sprawa dotyczy tego iż po naciśnięciu klawisza TEL na mmi 2G pokazuje sie komunikat Telefon niezainstalowany.Sama słuchawka włącza się i wyskakuje na niej ekran powitalny MOTOROLA Bluetooh.Gdy robie new scaning nic się nie dzieje jakby auto nie widziało sluchawki i na odwrót.Karta sim włożona w kieszeĂą. Dodam że vas/vcds też nie widzi telefonu . W cangetwey jest jako -zakodowano. w 07 czyli w mmi wyskakuje błąd niewlaściwe nastawy podstawowe a mam tak
07 adaptacje Kanał 006:
pojawia się też błąd przy skanie całej sieci -urządzenie nadawczo odbiorcze telefonu brak sygnału
Bezpieczniki sprawdzone może coś z adaptacjami , kodowaniem tylko gdzie szukać ?
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7
modół pod nogami jest w zielonym menu też jest do wyboru jako motorola . dodam jeszcze że mmi aktualizowalem i spolszczalem . Przy aktualizacji 2 cd czyli bt wywalało error i przechodzilem do 3cd. Telefon nie działał przed aktualizacją. Może rzeczwiście cos ze sterem nie halo jak go wyciągnołem nie było śladów grzebania czy zalania wszystko w dziewiczym stanie. Jak go wypiołem to automatycznie wyłącza sie mmi i nic nie działa.
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7
czyli ten głośnik w lampce?
jeszcze pytanko gdzie jest montowana antenka BT? Bo umnie to jedno wyjście antenowe jest wolne -to ciemne brązowe.
ps.
/b]
Sprawdziłem jeszcze raz w zielonym menu . Jak wejde w tel to w pozycji " lista urządzeĂą bt " jest pusto a jak robie new scan słuchawką wyskakuje " scan failed" a jak reconect to "device not found" o co caman
Nikt nic nie podpowie więcej?
jeszcze pytanko gdzie jest montowana antenka BT? Bo umnie to jedno wyjście antenowe jest wolne -to ciemne brązowe.
ps.

Sprawdziłem jeszcze raz w zielonym menu . Jak wejde w tel to w pozycji " lista urządzeĂą bt " jest pusto a jak robie new scan słuchawką wyskakuje " scan failed" a jak reconect to "device not found" o co caman
Nikt nic nie podpowie więcej?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MaTyS
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Skrzynia: S-tronic
Stawiał bym, że u ciebie też jest instalacja, ale padnięty moduł i tak nie obsługujący innych słuchawek oprócz tej dedykowanej.
Czy próbowałeś robić dopasowanie słuchawki, chodzi mi o motorole.
Możesz spróbować uderzyć z tematem do kolegi tmr
ps. wywal swój post w temacie akku wtedy ja skasuje swój.
Czy próbowałeś robić dopasowanie słuchawki, chodzi mi o motorole.
Możesz spróbować uderzyć z tematem do kolegi tmr

ps. wywal swój post w temacie akku wtedy ja skasuje swój.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2012, 11:23 przez MaTyS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
właśnie wysłełem prośbe na pw. może wreszcie coś się ruszy .dodam że nie zależy mi na innym zestawie wystarczy jak motorolka ruszy. tam wywaliłem post . ps wklejam tu
tak kombinowałęm tyle że wywala mi byki brak komunikacji i tel niezainstalowany. a gdzie bod uchwytem na kubki to tu na tunelu srodkowym
;tu mój post z opisem tematu tele...ano-vt42577.htm
07 adaptacje Kanał 006:
w zielonym menu też jest do wyboru jako motorola . dodam jeszcze że mmi aktualizowalem i spolszczalem . Przy aktualizacji 2 cd czyli bt wywalało error i przechodzilem do 3cd. Telefon nie działał przed aktualizacją. Może rzeczwiście cos ze sterem nie halo jak go wyciągnołem nie było śladów grzebania czy zalania wszystko w dziewiczym stanie. Jak go wypiołem to automatycznie wyłącza sie mmi i nic nie działa.
Jak wejde w tel to w pozycji " lista urządzeĂą bt " jest pusto a jak robie new scan słuchawką wyskakuje " scan failed" a jak reconect to "device not found" o co caman
tak kombinowałęm tyle że wywala mi byki brak komunikacji i tel niezainstalowany. a gdzie bod uchwytem na kubki to tu na tunelu srodkowym
;tu mój post z opisem tematu tele...ano-vt42577.htm
07 adaptacje Kanał 006:
w zielonym menu też jest do wyboru jako motorola . dodam jeszcze że mmi aktualizowalem i spolszczalem . Przy aktualizacji 2 cd czyli bt wywalało error i przechodzilem do 3cd. Telefon nie działał przed aktualizacją. Może rzeczwiście cos ze sterem nie halo jak go wyciągnołem nie było śladów grzebania czy zalania wszystko w dziewiczym stanie. Jak go wypiołem to automatycznie wyłącza sie mmi i nic nie działa.
Jak wejde w tel to w pozycji " lista urządzeĂą bt " jest pusto a jak robie new scan słuchawką wyskakuje " scan failed" a jak reconect to "device not found" o co caman
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MaTyS
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Skrzynia: S-tronic
O antenie podałem ci info na podstawie ETKI, antena przyklejona do konsoli od wewnątrz. Sam nigdy nie dobierałem się do modułu czy anteny, ale przypomniały mi się zdjęcia modułów na alledrogo i tam czasami anteny były wpinane bezpośrednio w gniazdo modułu. Tak czy siak wydaje mi się, że moduł do wymiany nawet jeżeli jest sprawny. W razie braku instalacji dostaniesz ją w Naviservice za 160 pln.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Ostatnio zmieniony 19 lut 2012, 12:12 przez szczerba2, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7