Szacun za pracę włożoną w samochód
Moja lalka na 20 calowych butach
-
Blade-Karol
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
RS nigdy nie miał haftowanego logo na fotelach, ma wytłaczane w skórze, tak jak masz teraz na nich wytloczone Recaro.Pisi pisze: A6 czy S6 żadna różnica, zmieniam dekiel na silniku z czerwoną ramką, grill z S6 i emblemat na klape i nik nie wie że to nie S6. Tymbardziej że S6 jak i RS6 seryjnie wychodziły też bez recaro. Np w stanach ostatnio widziałem na sprzedaż RS6 z takim srodkiem jak w mojej A6
Mniejsza z tym, ja jestem zadowolony że jest to A6 4.2 wygląd i części ma taki sam jak S6 i to się dla mnie liczy. Za kilka dni ten kto nie popatrzy pod maske będzie myslał że to RS6 bo listwy na progach mam RS6, licznik RS6, zderzaki, wydechy, recaro będzie miało wyhaftowane RS6.
No i różnice A6 4.2 a S6 4.2, to nie tylko kwestia czerownej pokrywy na silniku
No i nikt nie wie, że to nie S6, ale praca motorowni RS'a a praca S6 to dwie różne bajki
Pomijając wrażenia estetyczne, bo na pewno takie auto będzie wyglądało lepiej niż A6/S6, które rzeczywiście z zewnątrz niewiele się różnią, to ja bym sobie takiego "przeszczepa" nie zafundował, a jeśli, to już bym szukał PES'a do silnika, żeby to jeździło jak RS, a nie jak kupa, którą ogoni C6 3.0 TFSI, a co gorsza nowe C7 w dieslu
Zagor , ale tu chodzi o zabawe
Jakby kupił S6 albo RS6 to co by z nim zrobił ? RS6 to auto idealne dla mnie - do takiego by mógł tylko tankować i zmieniać heble
A przy A6 mozna sie pobawic , zmienic bodykit , pogrzebac w silniku , we wnetrzu - i moze byc tylko lepiej
A w przypadku RS6 to nie wypada nic zmieniac - no chyba ze moc podnosic - takie jest moje zdanie
generalnie chodzi o to zeby łamać schematy, robic cos nowego/niepowtarzalnego/innego niz wszyscy
dlatego to jest Prawie RS6 a nie RS6 - a facet musi grzebac w aucie bo inaczej sie w jakims stopniu nie spełnia
ja tam czekam na nastepne fotki , ogien musi byc

Jakby kupił S6 albo RS6 to co by z nim zrobił ? RS6 to auto idealne dla mnie - do takiego by mógł tylko tankować i zmieniać heble
A przy A6 mozna sie pobawic , zmienic bodykit , pogrzebac w silniku , we wnetrzu - i moze byc tylko lepiej
A w przypadku RS6 to nie wypada nic zmieniac - no chyba ze moc podnosic - takie jest moje zdanie
generalnie chodzi o to zeby łamać schematy, robic cos nowego/niepowtarzalnego/innego niz wszyscy
dlatego to jest Prawie RS6 a nie RS6 - a facet musi grzebac w aucie bo inaczej sie w jakims stopniu nie spełnia
ja tam czekam na nastepne fotki , ogien musi byc
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Niepowtarzalnego mówisz 
To przeróbka A6 4.2 na RS6 jest niepowtarzalna
Tak samo jak przeróbka BMW 325 na M3
Nie to żebym bym przeciwny ciekawym projektom,
Niepowtarzalny to jest projekt Cowboya a AKP, chłopaków z Krakowa, co włożyli 4.2 do budy 80 B2
- to są niepowtarzalne projekty, a nie oblepianie auta plastikami w celu posiadania czegoś innego - co jak widzę po tym co Pisi pisze jest celem - ludzie mają widzieć go w RS'ie a nie w A6 4.2.
To przeróbka A6 4.2 na RS6 jest niepowtarzalna
Tak samo jak przeróbka BMW 325 na M3
Nie to żebym bym przeciwny ciekawym projektom,
Niepowtarzalny to jest projekt Cowboya a AKP, chłopaków z Krakowa, co włożyli 4.2 do budy 80 B2
- to są niepowtarzalne projekty, a nie oblepianie auta plastikami w celu posiadania czegoś innego - co jak widzę po tym co Pisi pisze jest celem - ludzie mają widzieć go w RS'ie a nie w A6 4.2.
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Zagór, chyba zazdrościsz chłopakowi zapału bo zapewne wnioskując z tego co piszesz chyb wolisz posiedziec z piwskiem w łapie przed telewizorem. Niż np coś porobić dla auta lub czegoś innego
Sam lubię siedzieć przy samochodzie nie powiem ,ze nie ale to trzeba chcieć i powiem Tobie szczerze wolałbym kupić w 100 % jego auto niż twoje a dlaczego: Bo mam pewność ,ze o nie dbał widząc po modach itd i ,ze miał chęci
Dam ci przykład brat zakupił zetora 4011 starego zjedzonego przez nawozy i jakoś się dogadaliśmy ,ze go odpicujemy co prawda całą elektrykę ,zeby dzialały wszytskie światła, hamulce ,srzynia no trochę tego było ale warto było
No ale tacy ludzie jak Pisi, i wielu innych na tym forum powinni byc przykładem bo Polak woli narzekać i zazdrościć niz samemu coś zrobić lub dać od siebie
Takie jest moje zdanie
A ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Sam lubię siedzieć przy samochodzie nie powiem ,ze nie ale to trzeba chcieć i powiem Tobie szczerze wolałbym kupić w 100 % jego auto niż twoje a dlaczego: Bo mam pewność ,ze o nie dbał widząc po modach itd i ,ze miał chęci
Dam ci przykład brat zakupił zetora 4011 starego zjedzonego przez nawozy i jakoś się dogadaliśmy ,ze go odpicujemy co prawda całą elektrykę ,zeby dzialały wszytskie światła, hamulce ,srzynia no trochę tego było ale warto było
No ale tacy ludzie jak Pisi, i wielu innych na tym forum powinni byc przykładem bo Polak woli narzekać i zazdrościć niz samemu coś zrobić lub dać od siebie
Takie jest moje zdanie
A ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Dionizy, a jest jakaś różnica ? Ja się kompletnie na tym nie znam 
Pisi, Wpadaj na wsi mam duzą stodołę takze jak coś to pisz udostępnię ci ją :D a miejsca jest duzo a co do śniegu mozemy się umówić ostatnio siostra kupiła jakąś fryzjerską to mozemy rozpuszać powoli :D przyspieszymy wiosnę hahah
Pisi, Wpadaj na wsi mam duzą stodołę takze jak coś to pisz udostępnię ci ją :D a miejsca jest duzo a co do śniegu mozemy się umówić ostatnio siostra kupiła jakąś fryzjerską to mozemy rozpuszać powoli :D przyspieszymy wiosnę hahah
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
-
gość_