BTW. Gdzie Ty urzędujesz bo cały tydzień siedzę w Tyliczu/ Krynicy Górskiej, może byśmy omówili parę tematów

Kazdy chwali co ma i wszyscy wiedza i ty tez e wolal bys te 340km i zeby to bylo S6 nie a6 ale wiadomo kupic S6 ciezko ale Pisi z calym szacunkiem to nie jest to samo dlamnie twoja fura to jest kawal dobrego autka i swietnie bedzie wygladalo ale nielubie jak ktos tak pisze szukales S6 nieznalazles i teraz piszesz ze wole a6 nie ladnie ale czekam na zakonczenie twego dziela PozdrawiamPisi pisze:A6 czy S6 żadna różnica, zmieniam dekiel na silniku z czerwoną ramką, grill z S6 i emblemat na klape i nik nie wie że to nie S6. Tymbardziej że S6 jak i RS6 seryjnie wychodziły też bez recaro. Np w stanach ostatnio widziałem na sprzedaż RS6 z takim srodkiem jak w mojej A6
Mniejsza z tym, ja jestem zadowolony że jest to A6 4.2 wygląd i części ma taki sam jak S6 i to się dla mnie liczy. Za kilka dni ten kto nie popatrzy pod maske będzie myslał że to RS6 bo listwy na progach mam RS6, licznik RS6, zderzaki, wydechy, recaro będzie miało wyhaftowane RS6.
Dla mnie przy zakupie liczył sie stan samochodu i było mi obojetne czy będę miał 300 czy 340KM, wygląd ten sam, Jak bym znalazł tak ładną S6 jak moja A6 pewnie bym kupił - lecz takowej nie znalazłem przez rok poszukiwaĂą na allegro, mobile itp itd A naszych polskich ulepów nie chce widzieć na oczy.