a jakieś błędy masz bo coś duże te wartości.. napisz w tamtym temacie może ktoś będzie wiedział..
teraz zobaczyłem, że masz ten sam błąd czyli rozrząd masz do ustawienia.. kiedy był robiony..
[ ACK 2.8 193 KM] szarpanie
- 19Maaarcin89
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
tamten temat zakladalem pare miesiecy temu i nie wiem czy ma sens pisanie w tamtym temacie.arkadiuso pisze:a jakieś błędy masz bo coś duże te wartości.. napisz w tamtym temacie może ktoś będzie wiedział..
teraz zobaczyłem, że masz ten sam błąd czyli rozrząd masz do ustawienia.. kiedy był robiony..
rozrzadu ja nie robilem bo juz kupilem z takie rozrzadem a byl robiony jakos 2009r a dokladniej to 50 000km temu
Mam własnie te bład ale nie wiem dlaczego silnik chodzi dobrze.
Czy da rade to ustawic dobrze przy wymianie rozrzadu??
Czy to normalnie ze mi podaje wartoscie w CF a nie w KW??
- arkadiuso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
Chodziło mi o ten temat.. -all-42-v8-5v-grupa-093-wartosci-vt36045.htm
u mnie rozrząd był wymieniany zaraz po kupnie auta i wartości mam równo lekko na plus czyli się da.. tylko nie wiem czy był robiony na blokadach.. ale zapytam kiedyś..
u mnie rozrząd był wymieniany zaraz po kupnie auta i wartości mam równo lekko na plus czyli się da.. tylko nie wiem czy był robiony na blokadach.. ale zapytam kiedyś..
Arecki
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
- 19Maaarcin89
- Forum Audi A6 / A7
Zapytam w tym temacie moze ktos pomoze tam.
Ja swój rozrzad tez chcialem wymienic od razu po kupnie samochodu ale wlasnie nie wiedzialem o co chodzi z tym bledem i chcialem sie dowiedziec czy jak pojade do mechanika czy moge od niego wymagac zeby po zrobieniu rozrzadu ten bład znikł i zeby wartosci na kanale 093 byla 0 (czytalem ze w silnikach v6 i v8 wlasnie powinno byc 0)
Ja swój rozrzad tez chcialem wymienic od razu po kupnie samochodu ale wlasnie nie wiedzialem o co chodzi z tym bledem i chcialem sie dowiedziec czy jak pojade do mechanika czy moge od niego wymagac zeby po zrobieniu rozrzadu ten bład znikł i zeby wartosci na kanale 093 byla 0 (czytalem ze w silnikach v6 i v8 wlasnie powinno byc 0)
- 19Maaarcin89
- Forum Audi A6 / A7
No to bede wymagal i po zmianie rozrzadu sobie to przy nich sprawdze i jak bład nie zniknie ani te wartości w grupie 093 nie beda prawidłowe to poprostu nie zapłace do puki nie bedzie dobrze 
Dobrze ze juz wiem na co mam zwracac uwaga bo oczywiscie bym pojechal wymienic rozrzad a oni by pewnie zrobili byle jak a ja bym za to zaplacil i jeszcze podziekowal

Dobrze ze juz wiem na co mam zwracac uwaga bo oczywiscie bym pojechal wymienic rozrzad a oni by pewnie zrobili byle jak a ja bym za to zaplacil i jeszcze podziekowal