[ A6 C5] Pomoc przy identyfikacji zderzaka
[ A6 C5] Pomoc przy identyfikacji zderzaka
Witam, czy jest ktoś w stanie pomóc określić jaki to zderzak, chodzi mi o firmę i ewentualnie model. Jeszcze nie nigdzie indziej nie widziałem tego zderzaka, jak już to tylko to foto...
![Obrazek]()
Na początku byłem za RDX Racedesign niestety ten nie ma miejsca na rejestrację, ten ma. Głupio pisać że mi się podoba bo wiadomo na moje argumenty wasza odpowiedź będzie oczywista... dobrze wiem ze prawie całe to forum jest za serią. Jak by nie patrzeć C5 to jajeczko w wersji wygładzonej wygląda dość ciekawie.
Tak na marginesie każdy robi co mu się podoba, tak...
Pewnie waszym zdaniem chcę okaleczyć moją audiczkę i przynieść wstydu wszystkim posiadaczom ori. Cóż można powiedzieć że mam odmienny gust a o tym to się ponoć nie dyskutuje.
Jeżeli ktoś wie co to za zderzak bardzo proszę o nazwę lub jakieś namiary zawsze chciałem mieć VaderCar
Być może to jest ręczna robota i wcale bym się nie zdziwił w koĂącu mało jest firm produkujących body kit do C5
Tak na marginesie każdy robi co mu się podoba, tak...
Pewnie waszym zdaniem chcę okaleczyć moją audiczkę i przynieść wstydu wszystkim posiadaczom ori. Cóż można powiedzieć że mam odmienny gust a o tym to się ponoć nie dyskutuje.
Jeżeli ktoś wie co to za zderzak bardzo proszę o nazwę lub jakieś namiary zawsze chciałem mieć VaderCar
Być może to jest ręczna robota i wcale bym się nie zdziwił w koĂącu mało jest firm produkujących body kit do C5