witam oto moja a6 c4 2.5 tdi 140km sedan
Nie ma czego gratulowac! chociaz moja zona ciagle nazekała, ze gdy przyjezdzałem do domu z delegacji to ciagle pieszczyłem moje niunie tzn. mycie woskowanie polerowanie, dopieszczanie srodka.
JEST; abs
hak odczepiany westfalia sam montowałem
klimatronik
6-gang
2 poduchy
jasna skorzana tapicerka
el. 4 szyby
el. podgrzewane i ustawiane lusterka
podgrzewane siedzenia i tylna kanapa
wewnetrzny wyłacznik alarmu i pełno czujek od alarmu ori
podgrzewacz wody tez sam montowałem
system nagłosnienia "bose"
był telefon tzn. sam uchwyt z pełnym okablowaniem ale przerobiłem na uchwyt na kubek
Jest to wersja "BIZNES"
pozdro
JEST; abs
hak odczepiany westfalia sam montowałem
klimatronik
6-gang
2 poduchy
jasna skorzana tapicerka
el. 4 szyby
el. podgrzewane i ustawiane lusterka
podgrzewane siedzenia i tylna kanapa
wewnetrzny wyłacznik alarmu i pełno czujek od alarmu ori
podgrzewacz wody tez sam montowałem
system nagłosnienia "bose"
był telefon tzn. sam uchwyt z pełnym okablowaniem ale przerobiłem na uchwyt na kubek
Jest to wersja "BIZNES"
pozdro
lento
Staram jak moge utrzymuje w dobrej kondycji, a ona to wynagradza chciałbym duzo do niej dołozyc ale złotówki odkładamy na jakies mieszkanie. Jak widze jak inni uzytkownicy katuja swoje 4 pierscienie to aż żal, no ale cóż są ludzie, ludziska i parapety.
było
100 c4 2.5 TDI 115KM AAT
jest A6 C4 2.5 TDI 140KM AEL
jest VW PASSAT B5 FL 1.9 TDI 130KM AVF
było
100 c4 2.5 TDI 115KM AAT
jest A6 C4 2.5 TDI 140KM AEL
jest VW PASSAT B5 FL 1.9 TDI 130KM AVF
lento
Spoko spoko ja też choruje na to zboczenie
moja stara już sobie odpuszcza jak widzi wąż w moich rękach
to właśnie wtedy mam 3 godz dla wozidła hehe .
Niestety w taki sposób się relaksuje ( myjka , pasta i ogieĂą ) inni wolą pić piwo za sklepem
Kasa żecz nabyta dziś nie ma jutro bedzie i tak w kółko no chyba że sie trafi 35 mln w lotto <szok>
PS. no to zajebi.......a opcja dbaj dbaj bo warto.

Niestety w taki sposób się relaksuje ( myjka , pasta i ogieĂą ) inni wolą pić piwo za sklepem

Kasa żecz nabyta dziś nie ma jutro bedzie i tak w kółko no chyba że sie trafi 35 mln w lotto <szok>
PS. no to zajebi.......a opcja dbaj dbaj bo warto.
Piekna sprawa jak "dbasz to masz" prawie wszystkie naprawy robie sam bo mechaniorom nie wierze no chyba ze znajomy. Nie jestem mechaniorem na co dzien, ale po szkole i lubie dłubac lecz za bardzo nie znam sie na kompach i programach
, a chcialbym miec jakis program i sam sobie usowac bledy zmieniac jakies opcje. No ale czlowiek uczy sie cale zycie i moze kiedys sie naucze .
POZDRO

POZDRO
lento