czy jak odłacze akumulator ....
czy jak odłacze akumulator ....
mam auto z 2001 r 2.4 170km czy jak odłacze aku to konieczne bedzie podłaczenie pod kom
jesli ktos wie to prosze o pomoc ponieważ w chwili odłaczenia aku i ponownie podłaczeniu nie zapala mi sie głowny komputer i oczywiscie autko nie chce jezdzic .Po przekręceniu kluczyka kreci ale nie odpala

juz tak robiłem odłaczyłem na 15 min i nic ... a nie mam mozliwosci podłaczenia tego sam jedynie mechanik..
w ogole to zaczeło sie to od tego ze stał klika dni na mrozie chciałem go odpalic zakrecił a za chwile padł mi bendix zaprowadziłem go niby do fachowca rozrusznikow zrobił to ale własnie musial odłaczyc aku i od tego momentu niedzialą ten komputer nie wiem co mam zrobic

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
pod maską w podszybiu są bezpiecznikii przekażniki -pod komputerem-plastikowa puszka. immo to symbol auta z kluczykiem -pomaraĂączowa
Ostatnio zmieniony 12 lut 2012, 11:19 przez szczerba2, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
wiec tak sprawdziłem czy jest ta kontrolka od immo i po przekreceniu kluczyka nie było .... wiec momyslałem zeby odłaczyc jeszcze raz kumulator podłaczyłem i zaczeło mi piszczec w kabinie tak jak bym miał zapalone postojowki przekrece kluczyk pojawiaja sie kontrolki ale nie ktore z nich mrygaja miedzy innymi od immo wskazowka od akumulatora szaleje wskakuje na 12 v a poten opada i tak cały czas... jak wyjme kluczyk to nadal piszczy ten dzwiek musiałem wyjac bespiecznik zeby przestało.... normalnie cuda sie dzieja
i co chyba bez komputera sie nie obejdzie