[A6 C6 ALL] Ciekawe kodowania
Koledzy! Dziala: Jak sie przejade w nocy dam znac jak to sie ma w praktyce. Chcialem tez skorzystac z kodowan tych ktore dal kolega http://www.auto-conrad.pl/Forum/phpBB-3 ... f=9&t=2989 ale sie okazuje ze nasz steronik jest tylko albo i az 3bitowy:-( masakra:-( Ciekawe czy sa sterowniki do naszych aut ktore maja wiecej bitów. Fajana opcja jest ze swiatlami awaryjnymi podczas naglego hamowania- ale oczywiscie nieodsteopna u nas bo wlacza sie ja pod 17 bitem:-(
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: hmm?
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
- Kontakt:
Musisz mieź bardzo okrojony sterownik skoro ma tylko 3 bity, u mnie awaryjne światła załączają się przy ostrym hamowaniu.fenomenalny pisze:Koledzy! Dziala: Jak sie przejade w nocy dam znac jak to sie ma w praktyce. Chcialem tez skorzystac z kodowan tych ktore dal kolega http://www.auto-conrad.pl/Forum/phpBB-3 ... f=9&t=2989 ale sie okazuje ze nasz steronik jest tylko albo i az 3bitowy:-( masakra:-( Ciekawe czy sa sterowniki do naszych aut ktore maja wiecej bitów. Fajana opcja jest ze swiatlami awaryjnymi podczas naglego hamowania- ale oczywiscie nieodsteopna u nas bo wlacza sie ja pod 17 bitem:-(
- wozio
- Forum Audi A6 / A7
pama działa Ci ten tempomat, uruchomiłeś go?
A co do światełek autostradowych to myślę że nasze oko nie łatwo wychwyci zmianę kierunku i długości świecenia bo tak naprawdę nie wiadomo w którym momencie nasze XENONY zmieniają kąt soczewek
Uznajmy że jak włączyliśmy ten bajer to działa i tym samym zwiększyliśmy swoje bezpieczeĂąstwo podczas przejażdżek nocnych.
Teraz pora na następne ciekawe kodowania. Zapodajcie co nowego odkryliście.
W niedzielę jak czas pozwoli pobawię się troszkę VCDSem to może coś podrzucę na naszym forum...
A co do światełek autostradowych to myślę że nasze oko nie łatwo wychwyci zmianę kierunku i długości świecenia bo tak naprawdę nie wiadomo w którym momencie nasze XENONY zmieniają kąt soczewek

Uznajmy że jak włączyliśmy ten bajer to działa i tym samym zwiększyliśmy swoje bezpieczeĂąstwo podczas przejażdżek nocnych.
Teraz pora na następne ciekawe kodowania. Zapodajcie co nowego odkryliście.
W niedzielę jak czas pozwoli pobawię się troszkę VCDSem to może coś podrzucę na naszym forum...
Było:
wiele różnych w tym kilka AUDI
Jest:
AUDI A6 C7
Jest:
AUDI A6 C7

- wozio
- Forum Audi A6 / A7
szczerba2 sprawdzałeś czy na pewno przy gwałtownym hamowaniu nie właczają się awaryjne?
U mnie w A6 działa to jakoś dziwnie (koĂącowa faza hamowania, tuż przed samym zatrzymaniem), w A4 było to jakieś b. "precyzyjne" - może to zależy od tego że A6 względem A4 ma hamulce jak żyleta
U mnie w A6 działa to jakoś dziwnie (koĂącowa faza hamowania, tuż przed samym zatrzymaniem), w A4 było to jakieś b. "precyzyjne" - może to zależy od tego że A6 względem A4 ma hamulce jak żyleta
Było:
Jest:
AUDI A6 C7
Jest:
AUDI A6 C7