[serwis] Auto Danecki Piekary ÂŚląskie-za Bytomiem.
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[serwis] Auto Danecki piekary
Gdzie na śląsku jest dobry mechanik diagnosta?mam audi a6 c5 2,8 quattro +lpg i autko nie rozwija mocy, jedzie maks 190km/h przy czym silnik pracuje równo przepływka i sondy są o.k. oczywiście na gazie jak i nas benzynie jexdzi podobnie także nie jest to kwestia gazu.
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam
Widzę że wszyscy wychwalcie ten aut serwis więc i ja spróbuje tam powymieniać podzespoły chciałem machnąć rozrzą i wtryskiwacz powiedzili nawet godną cene za wszystko + tam uszczelnienie silnika termin dopiero w drugiej połowie marca nie stety nie mogę wcześnie autka zostawić praca...
napisze jakie będą zadowolony
18.04.2011
Chwilkę to potrwało zanim się zebrałem żeby tu napisać coś więcej o mojej przygodzie z daneckim, więc tak byłem u nich kilka razy raz z jakąś błahostką typu wymiana oleju i filtrów a innym razem rozrząd i wałeczki :P i zawsze jak jestem w serwisie miło to wspominam ja i mój portfel. Normalnie jak coś chcemy od kopa zrobić to często nie mają miejsca w kalendarzu ale na ich jakość warto poczekać.
pozdrawaim
Widzę że wszyscy wychwalcie ten aut serwis więc i ja spróbuje tam powymieniać podzespoły chciałem machnąć rozrzą i wtryskiwacz powiedzili nawet godną cene za wszystko + tam uszczelnienie silnika termin dopiero w drugiej połowie marca nie stety nie mogę wcześnie autka zostawić praca...
napisze jakie będą zadowolony

18.04.2011
Chwilkę to potrwało zanim się zebrałem żeby tu napisać coś więcej o mojej przygodzie z daneckim, więc tak byłem u nich kilka razy raz z jakąś błahostką typu wymiana oleju i filtrów a innym razem rozrząd i wałeczki :P i zawsze jak jestem w serwisie miło to wspominam ja i mój portfel. Normalnie jak coś chcemy od kopa zrobić to często nie mają miejsca w kalendarzu ale na ich jakość warto poczekać.
pozdrawaim
S-line my line ...