Witam,
Jak wczesniej pisalem post ze wyciekl olej ze skrzyni przy chlodnicy i padła cała skrzynia, zostało to naprawiane, zalane olejem samochod odebrałem i wsyztsko było okej po przejechaniu 100km Skrzynia zaczeła sie slizgac i tak do dnia dzisiejszego po przejechaniu kolejnych 100 .... 150km Skrzynia sie tak slizga ze kompletnie nie da sie jechac stan oleju jest ? jaka moze byc przyczynaq przy zmianie z 2/3 3/4... przy wcisnieciu gazu nawet nie na 1/4 przeskok jest około 1000Obrotow zaim włozy kolejny bieg... do tego czasami przy zwalnianiu szarpnie bodajrze 3/2....co mam robić czy został zalany zły olej? czy ona juz umiera... czy poprostu jakis tryb awaryjny cale efekty ktore odpisalem robia i robily sie potrochu coraz gorsze.?Prosze o Pomoc bo to auto juz mnie nerwowo wykoĂączy i finansowo.
[ TIP] [A6 c5 1.8T] Problem Po wymianie oleju
To masz chłopie kłopot o Samko krążą legendy
! Partacze i [cenzura]. Jeżeli dali Ci gwarancję bierz ich za tyłek (zwrot kasy bo poprawiając spier... jeszcze bardziej) niech się wywiązują, nie wiem może postrasz rzeczoznawcą, sądem itd. Nalali Ci jakiegoś shitu do skrzyni to ich specjalność a części do naprawy cóż, na pewno Twój Tip był w lepszym stanie przed naprawą. Jeżeli koniecznie chcesz robic w Warszawie to Midparts (kolega Pisi tam robił Tipa popytaj jego) i jest jeszcze jakis serwis w Jankach ale tego nie znam.
Btw, wrzuć temat w odradzam, ku przestrodze innych kolegów.
I jeszcze jedno, nie eksploatuj auta z taką skrzynią, możesz tylko jej zaszkodzić ! Od razu działaj.

Btw, wrzuć temat w odradzam, ku przestrodze innych kolegów.
I jeszcze jedno, nie eksploatuj auta z taką skrzynią, możesz tylko jej zaszkodzić ! Od razu działaj.
było: Skoda Superb 1.8T
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)