[ A6 C5] Kontrolka otwarcia maski silnika
[ A6 C5] Kontrolka otwarcia maski silnika
Witam.
Pomóżcie mi proszę w rozwiązaniu problemu , mianowicie , w mojej A6 C5 nie mam sygnalizacji na fisie o otwartej pokrywie silnika , otwarte drzwi , bądź klapa bagażnika sygnalizowana jest na wyświetlaczu natomiast nie wyświetla mi otwarcia maski , wczoraj jechałem tak z na wpół otwartą maską ( tylko na pierwszym zatrzasku) autem 100 km/h , bo w czasie grzebania przy silniku ( czyszczenie) kolega mnie oderwał od auta i tylko przymknąłem maskę po czym jak pisałem wsiadłem do auta i pojechałem do domu , dopiero pod bramką wjazdową zauważyłem ,że maska jest niedomknięta , czy maska ma być sygnalizowana - jej otwarcie na fisie czy nie , jak to jest?
Pozdrawiam.
Pomóżcie mi proszę w rozwiązaniu problemu , mianowicie , w mojej A6 C5 nie mam sygnalizacji na fisie o otwartej pokrywie silnika , otwarte drzwi , bądź klapa bagażnika sygnalizowana jest na wyświetlaczu natomiast nie wyświetla mi otwarcia maski , wczoraj jechałem tak z na wpół otwartą maską ( tylko na pierwszym zatrzasku) autem 100 km/h , bo w czasie grzebania przy silniku ( czyszczenie) kolega mnie oderwał od auta i tylko przymknąłem maskę po czym jak pisałem wsiadłem do auta i pojechałem do domu , dopiero pod bramką wjazdową zauważyłem ,że maska jest niedomknięta , czy maska ma być sygnalizowana - jej otwarcie na fisie czy nie , jak to jest?
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
w a4 b6 makrzysztofput pisze:artek 04, maska nie ma sygnalizacji na FIS-ie
Mam schemat od alarmu po 2002r. tam jest rozgalezienie do zegarow (montowane w niektorych autach tylko) (?). Kiedys jak bede mial chwile to sproboje to podlaczyc
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
W a4 b6 to wiem że jest bo miałem B6 z AVF-em , ale zastanawia mnie to ,żeby tu nie było skoro drzwi i bagażnik pokazujeaxe pisze:w a4 b6 makrzysztofput pisze:artek 04, maska nie ma sygnalizacji na FIS-ie
Mam schemat od alarmu po 2002r. tam jest rozgalezienie do zegarow (montowane w niektorych autach tylko) (?). Kiedys jak bede mial chwile to sproboje to podlaczyc
Ostatnio zmieniony 07 lut 2012, 18:25 przez artek 04, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale u mnie z tego co widzę to alarmu fabrycznego nie ma ( nie ma diody w drzwiach koło cypelka zamykania drzwi) , też już o tym myślałem , ale to chyba odpada ...gembas pisze:W a4 B6 jest bo takowe posiadam i tam pokazuje na fisie,a w C5 jest pewnie po to zeby alarm wyl jak ktos ci mache otworzy i tyle,pozdrawiam........
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
gembas, witam serdecznie kolego a jednak była http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A4 pozdrawiam
gembas, ale ty uparciuch jesteś http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1