[ AKN 2.5 150 KM] kat wtrysku poprawic czy zostawic
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Piotruś- po co te nerwy?
ps.kuki23- sprawdź w adaptacjach na kanale 2-im jaką masz wartość- z tego co pamiętam powinno być 32768.
Piotruś pisze:Nie rozumiem po co takie rebusy ...<szok> ... .
Właśnie po to. pzdr.kuki23 pisze:tak mialem cos grzebane w dawce paliwa bo nie palil na starej pompie i jakis pseudo mechanik zwiekszyl dawke paliwa zeby palil lepiej i tak jest zostawione bede musial to zmienic na wartosc fabryczna
ps.kuki23- sprawdź w adaptacjach na kanale 2-im jaką masz wartość- z tego co pamiętam powinno być 32768.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
nie tylko wpisalem pin i dalem pierwsze po prawej zapisz 7 cyfrowy pin
[ Dodano: 2012-03-04, 12:29 ]
witam ponownie nurtuje mnie caly czas jedna sprawa moje autko ciagnie fajnie zapala dobrze spalanie git ,ale glosna praca silnika,nie wie co moze byc tego wina ,walki nowe,hydraulika ,i dluzo czesci nowych i glosno chodzi walki zlozone na brokadach kat ustawiony poprawnie i dalej klekotanie co to mooze byc ,mysle ze jeszczekolo zebate na wale moze cos nie tak z nim
[ Dodano: 2012-03-04, 12:29 ]
witam ponownie nurtuje mnie caly czas jedna sprawa moje autko ciagnie fajnie zapala dobrze spalanie git ,ale glosna praca silnika,nie wie co moze byc tego wina ,walki nowe,hydraulika ,i dluzo czesci nowych i glosno chodzi walki zlozone na brokadach kat ustawiony poprawnie i dalej klekotanie co to mooze byc ,mysle ze jeszczekolo zebate na wale moze cos nie tak z nim