Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Moja lalka na 20 calowych butach

Prezentacja w/w aut.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Michałł
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Michał
Rocznik: 2013
Moje auto: Q5
Nadwozie: Van
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Michałł » 02 lut 2012, 22:41

http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 12049.jpg/ piękne zdjęcie :)

A ten grill od Rs-a piękny szkoda ,ze do przedliftów nie pasują bo dawno zamiast zapłacić prąd lub coś kupił bym grill hahah :D

Pięknie pięknie i te listwy progowe nadal akutalne ? :>

Czekam na kolejne fotorelacje :)

patryk4544, Co do Ciebie kolego nie zadne ego tylko twoja zazdrość ;) Uwierz mi bo ,złozyc takei auto z części jest o wiele drozsze niż kupic w całości Rs6 a powiem Tobie dlaczego
Bo trzeba włozyc swoją własną fizyczną prace ,zeby to ładnie się komponowało A m.in Pisi są ludzmi pracowittymi
A to ,ze ty wolisz pisać posty niz pracować nad własnym autem to twoja sprawa
pozdrawiam
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum

patryk4544
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: patryk4544 » 02 lut 2012, 23:17

Ja to nazywam bardziej szpachel - tuning. Założysz zderzaki od niewiadomo jak sportowych wersji AUDI, nawalisz szpachlu i jesteś zadowolony. Gorzej jak wjedziesz w pierwszą lepszą dziurę i Ci pół szpachli ( auta ) odpadnie.

Po to są modele droższe i taĂąsze żeby każdy mógł sobie dopasować konkretny egzemplarz do swojego stanu majątkowego. Dlatego jedni jeżdza A4 a inny A8.

A takie rzeźbienie jest po prostu śmieszne, założę się że opony używane, byle przyoszczedzić i kupić zderzak albo lampy od RS6 <glupek>

I zaprawdę wam powiadam - Nigdy nie będę zazdrościł nikomu ulepów, półproduktów którymi niewątpliwie są zlepy takie jak ten tutaj w temacie. Pewnie kolega zawodowo sprowadza takie lalki po wypadkach a potem robi S-lajny żeby jak najwięcej zarobić.. ?

Blade-Karol

Post autor: Blade-Karol » 02 lut 2012, 23:29

Jaka szpachla? Jaki zlep? Co Ty w ogóle pier...sz????!!! Chyba nawet nie wiesz ile takie części kosztują i jak się je montuje. Sa ludzie którzy lepią ale m.in. Pisi robi to PROFI od początku do koĂąca!
Widać, że w du..ie masz swój samochód i nigdy nie pomyślałeś o tym żeby o niego zadbać żeby wyglądał lepiej jak brudny, porysowany i zardzewiały trup jakich pełno na naszych ulicach.

I tak nikomu nie uwierzysz ale takimi modami robimy z samochodów igły które dodatkowo cieszą oko! Poza tym nikt tutaj nie przypina znaczków od mocniejszych wersji!

patryk4544
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: patryk4544 » 02 lut 2012, 23:35

Blade05 pisze:Jaka szpachla? Jaki zlep? Co Ty w ogóle pier...sz????!!! Chyba nawet nie wiesz ile takie części kosztują i jak się je montuje. Sa ludzie którzy lepią ale m.in. Pisi robi to PROFI od początku do koĂąca!
Widać, że w du..ie masz swój samochód i nigdy nie pomyślałeś o tym żeby o niego zadbać żeby wyglądał lepiej jak brudny, porysowany i zardzewiały trup jakich pełno na naszych ulicach.

I tak nikomu nie uwierzysz ale takimi modami robimy z samochodów igły które dodatkowo cieszą oko! Poza tym nikt tutaj nie przypina znaczków od mocniejszych wersji!
Lubie to forum, bo jak sugeruje twoja wypowiedz, można tu wygłaszać swoje subiektywne opinie, nie mając zielonego pojęcia o temacie. Zadbać o auto to ja mogę trzymając je przy stanie z fabryki a nie zlepiając je z kilku innych modeli, zderzak od RS , lampy od S i pewnie wiele innych.

Nikomu nie zabronię bawienia się w taki sposób, ale niektórym przydałoby się otworzyć oczy, bo to auto wyglądało rewelacyjnie, zanim kolega zaczął robić tzw. ''Mody''

A jeżeli uważasz że profeską jest dopasowywanie do jednego modelu, zderzaka od drugiego to wybacz.. każdy gorszy blacharz w Polsce codziennie takie cuda wyprawia, gdy robi powypadkowego zlepa.

Awatar użytkownika
sebastian855
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Sebek
Rocznik: 1997
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: sebastian855 » 03 lut 2012, 09:07

patryk4544, stary przykro się czyta twoje posty, jesteś chyba jakiś ograniczony <mysli>
Ja to bym chętnie zobaczył tego Twojego "MerSedesa" czy rzeczywiście jest taka igła seria :)

Nie pojmujesz idei tuningu, zapatrzyłes się jak ludzie fiaty obwieszali laminatem i myślisz że tu tak samo się robi, a jesteś w błędzie.
Nie chodzi o to czy kogoś stać na RS6 czy nie,
bo takie przeróbki chłoną masę kasy.
Chodzi o to że dzięki temu masz unikalny egzemplarz a nie ulepa jak twierdzisz,
cała idea jest taka żeby się wyróżnić na tle miliona takich samych aut na drodze. <okok>

Blade-Karol

Post autor: Blade-Karol » 03 lut 2012, 10:19

Będzie burda !!! <hura>

Pisi, pochwal się zdjęciami tych foteli ;)

Awatar użytkownika
Ryan
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Ryan » 03 lut 2012, 10:29

znalazłes Pisi kupca na te fotele ?
bo jak cena nie zabije to ja bym chetnie przygarnał (PW)

patryk4544
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: patryk4544 » 03 lut 2012, 16:26

Jasne, koniec dyskusji, a raczej monologu bo ''ObroĂący Tuningu'' mają marne argumenty :)

Podsumowując moje subiektywne zdanie - Auto jest brzydko zrobione, wręcz oszpecone przez zderzaki i inne elementy z kilku różnych odmian A6.

Na szczęście, to nie ja będę jeździł A6 z naklejkami jak w grach z serii ''Need For Speed'' i innymi bodykitami bazującymi na szpachli :)

ÂŻałosne auto, ale to tylko moja opinia.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Shark
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Shark » 03 lut 2012, 17:35

Dobra przyznaj się, to ta ?? <lol>
http://allegro.pl/oryginalna-skora-reca ... 92413.html

"Kolego" patryk4544 hmmm Ty naprawdę musisz się namęczyć, żeby Twoje było jak jakiekolwiek AUDI w stanie blacharskim, nie jednego takiego szczepa widziałem i nie znam szybciej rdzewiejącego samochodu. Wspaniały patent mercedesa, że wkłąda wszędzie gumę nawet między zderzak a błotnik, wchodzi trochę piachu i pięknie szlifuje do gołego, a później rdza :D powodzenia w dopieszczaniu do ideału <luzik>

Awatar użytkownika
Shark
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Shark » 03 lut 2012, 19:03

ojej, jak mogą być bardziej "oczojebne" ?? a w sumie czerwone....

patryk4544
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: patryk4544 » 03 lut 2012, 22:23

Shark pisze:Dobra przyznaj się, to ta ?? <lol>
http://allegro.pl/oryginalna-skora-reca ... 92413.html

"Kolego" patryk4544 hmmm Ty naprawdę musisz się namęczyć, żeby Twoje było jak jakiekolwiek AUDI w stanie blacharskim, nie jednego takiego szczepa widziałem i nie znam szybciej rdzewiejącego samochodu. Wspaniały patent mercedesa, że wkłąda wszędzie gumę nawet między zderzak a błotnik, wchodzi trochę piachu i pięknie szlifuje do gołego, a później rdza :D powodzenia w dopieszczaniu do ideału <luzik>
Tak, do 2004 roku były problemy z blachą, teraz znacząco poprawiła się jej jakość i tylko powypadkowe egzemplarze mają problemy z rdzą.

No cóż:

Taksówkarze wybierają nadal Mercedesy, ciekawe z czego to się bierze.. może wolą gorszej jakości blachę niż gorsze całe auto z wspaniałym, niezawodnym 2.0 TDI lub jeszcze fajniejszy 2.5 TDI

Aż miło jest mi tu pisać, cała graja tzw. fan-boyów, które wypowiadają się na tematy, na które nie mają zielonego pojęcia :) Coś wspaniałego :)

No tak, kij z silnikiem który po 250 tyś nie nadaje się do niczego, lepiej mieć aluminiową karoserie, szkoda że nie napędzi ona auta <rotfl>

Awatar użytkownika
Mlodyrzeszow
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.0T CREH 340KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Mlodyrzeszow » 03 lut 2012, 22:39

Witam kolego masz mercedesa po pierwsze to idz pomarudz na forum mercedesa nie tu, dobrze trafiles bo mialem 2 mietki i tego ostatniego mialem dosc niedosc ze to porazka w utrzymaniu to i blacha tez leci a jak masz zaslaba wiedze to nie pisz bo mercedes jest dobry moze inaczej byl dobry do 2000 r nie powyzej i nie wciskaj tu farmazonow a co do Pisiego to poprostu skoncz temat bo niewiem o co CI lotto widzisz wszystkie fotki ze to nie ulep tylko od podstaw budowane auto na ktore poprostu bez obrazy pewnie Cie niestac bo nie kumam tego zeby pisac takie glopoty ja wiem co to jest wies tuning ale tu go nie widze albo poprostu ty niewiesz co to prosze nie pisz juz oblukaj caly temat jak to wyglada widzisz ze to wszystko jest ori a nie jakies tam kupione na odpuscie zrozum niemasz troszke wiedzy. Pozdrawiam i niemiej urazy
sory Pisi za OT

Awatar użytkownika
smooc666
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: smooc666 » 03 lut 2012, 22:40

Kolego idz tam na forum tej twojej gwiazdy i psuj:-) humor dziadkom tymi twoimi wypowiedziami, nie mam pojecia czemu one maja niby sluzyc? Hmmmmm zastanawiam sie od poludnia, walkujesz jeden temat na okraglo az to jest nudne, juz powiedziales ile to Pisi uzyl szpachli i wszystkiego:-P takze to juz wiemy pozwol chlopakowi uzyc swojej inwencji on to autko tak widzi i tyle w temacie :-)
Ps. Pisi wiesz co mysle o tym projekcie, za tydzien narty wloz sliwowice do lodowki hihi
razem balujemy
razem umieramy
BAD BOYS do samego konca

Dionizy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Michał
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Silnik: 2.3 133KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Dionizy » 04 lut 2012, 08:54

Witam ja proponuje nie przejmowac sie tym co "kolega od mercedesa" pisze sam napisał ze lubi to forum bo mozna sie wypowiadac bez konsekwencji. Wiec wchodzi tu żebe nas krytykowac bo poprostu jest zazdrosnyi tyle w temacie.
A audiczka jest piekna :)

gość_

Post autor: gość_ » 04 lut 2012, 09:27

mimo tego iz ja z Pisi czesto mamy jakies potyczki slowne to uwazam ze w przypadku tej audicy akurat kolego patryk4544 racji nie masz
piszesz cos o szpachli, zderzakach z innych modeli
nie czaje tego
jaka szpachla?
jakie zderzaki z innych modeli audi?
zderzaki i progi masz z rs6, szpachli nie musisz przy tym klasc bo auto jest tak poszerzone jak s6 czy rs6
Jak na razie podoba mi sie sporo w tym aucie , no moze procz felg
Ja tu widze tylko zazdrosc i nic wiecej
Pewnie w Twoim mniemaniu kazde auto odbiegajace od tego jak wygladalo wyjezdzajac z fabryki jest juz ulepem
popatrz na auto Blade05 tez wyjechal na "zwyklych" zderzakach i progach a teraz ma pakiet RS czy to tez oznacza ze jest ulepem
czy np moje auto tez bedzie ulepem bo mam fotele przelozoene z s6 do zwyklej 1.9tdi? Moze to ze mam felgi ktore nie sa ORI audi, tylko innej firmy klasyfikuje je jako ulep

opisze krotko to o czym piszesz
ÂŻENUA I ZAZDROSC NIC WIECEJ

Zablokowany

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja