Panowie od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem audi a6 c5 sedan 2.4 benzyna (niedlugo wstawie fotki)
w srodku mam audi navi plus i tu moje pytanie.... W jakim formacie nagrac plik wideo (teledysk) zeby bez problemu puscic w aucie? Nie pytam o tv ( jak probowalem ja wlaczyc to TVP1 i TVP2 i TVN ODBIERALY CHOCIAZ SLABO) ale ja pytam o teledyski zeby puscic z muzyka. Pozdroo i czekam ba odp
[Audi A6 C5] NAVI PLUS w A6 C5 jakie pliki odtwarza???
Najlepiej skorzystać z adaptera multimedialnego, wtedy nie tylko dvd podłączysz ale i konsole do gier jak ci przyjdzie ochota. A co do kwot zakupu dvd to zależy od marki i od tego czy chcesz nowe czy używane. Na portalach aukcyjnych dvd przenośne od 100 zł za używki - ważne żeby mialo zasilanie na 12 volt i pilot. Kłopotliwe jest tylko sterowanie bo trzeba używać pilota.adi1022 pisze: nie orientujesz sie moze w jakich kwotach moge kupic taki odtwarzacz dvd? jesli mam zmieniarke cd to bede mogl rowniez podlaczyc dvd pod moja navi plus? Masz moze u sibie tez cos takiego?
A co do podłączenia dvd do zmieniarki to raczej sie nie da. Jakiś czas temu na forum był temat wstawiania w miejsce zmieniarki specjalnego boxa z twardym dyskiem który odtwarzał dvd i mp3. Miał tylko jedną wadę - duży koszt zakupu.